Oase

U maakt van uw vijver eenvoudig een bruisend eco-systeem met de innovatieve producten van Oase. Met de vijverpompen, luchtpompen en andere accessoires van dit merk zorgt u voor schoon, helder water met voldoende CO² en natuurlijk zuurstof. Dit legt de basis voor gezonde waterplanten en vissen. Wilt u uw tuin verrijken met een speelse beekloop, waterval of fontein? Dat kan eenvoudig met de water- en fonteinpompen van Oase. Deze zijn niet alleen krachtig maar ook duurzaam en ecologische verantwoord vervaardigd. Haxo is naast aanbieder ook Officieel Service Punt van Oase. Bij ons kunt u zowel terecht voor onderhoud als reparatie.

Oase vijvers

Door het heldere en gezonde water bruisen Oase vijvers van het leven. Om hiervoor een goede basis te leggen, heeft u diverse onderdelen nodig, waaronder:

  • Een Oase vijverpomp
  • Een Oase vijverfilter
  • Een Oase luchtpomp

Met het uitgebreide aanbod accessoires en onderdelen voor Oase vijvers maakt u van uw tuin een klein paradijs. Wilt u zo lang mogelijk van uw lange zomeravonden genieten met het rustgevende geruis van een waterloop of het zachte gekletter van een waterornament op de achtergrond? Deze dromen kunt u eenvoudig realiseren met de technische hoogstandjes van Oase. Naast vijverpompen heeft Haxo bijvoorbeeld diverse Oase fonteinpompen en verlichtingsonderdelen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en ontdek de vele mogelijkheden!

Oase vijverpompen

Water dat in beweging is kan meer zuurstof opnemen en zorgt ervoor dat schadelijke gassen als gevolg van natuurlijke ontbindingsprocessen ontsnappen. Bij Haxo vindt u gemakkelijk Oase vijverpompen die krachtig genoeg zijn voor uw vijver. De pompcapaciteit wordt uitgedrukt in het aantal liters per uur en wordt bij elke Oase vijverpomp duidelijk aangegeven. Hoe groter de vijver en hoe meer vissen, hoe hoger de capaciteit die u nodig heeft. Als u houdt van een vijver met niveauverschillen dient u ook rekening te houden met de opvoerhoogte. Deze kan bij onze Oase vijverpompen oplopen tot wel zes meter! Onze deskundige medewerkers geven u graag antwoord op uw vragen.

Oase vijveronderdelen

In ons ruime assortiment vindt u alle Oase vijveronderdelen om uw vijver in topconditie te brengen en te houden. Heeft u een tuin ingericht met veel omringend groen zoals bomen, struiken en bloemen? Dan kunt u met een netje organische resten van bladeren en bloesems gemakkelijk verwijderen en met een Oase stofzuiger vervuilingen uit het water halen. Een Oase vijverfilter helpt om uw vijverwater voortdurend schoon en helder te houden. Voor de zuivering kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een UVC lamp die kleine algen en micro-organismen doodt, maar ook van een biotec filter, waarin het water langs natuurlijke weg wordt gefilterd. Omdat Haxo een Officieel Oase Service Punt is, kunt u van elk product ook losse Oase vijveronderdelen bestellen.

Oase fonteinen

Het kloppend hart van Oase fonteinen is de Oase fonteinpomp. Deze is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een variërende pompcapaciteit van tussen 440 tot wel 40.000 liter per uur! U heeft een ruime keuze uit bijpassende Oase fonteinen zoals bijvoorbeeld de Aquarius. Uiteraard is het ook mogelijk om een Oase waterval of beekloop in uw tuin aan te leggen. Met onze onderdelen voor Oase fonteinen creëert u gemakkelijk de waterpartij van uw voorkeur! U bestelt voordelig online en u profiteert van een uitgebreide service en snelle levering.