Ubbink

Wilt u uw tuin of de bijbehorende vijver geheel naar eigen smaak inrichten? Voor tuin- en vijverbenodigdheden van hoge kwaliteit kunt u terecht bij Ubbink assortiment van Haxo. U vindt bij ons een ruime verscheidenheid aan producten, zoals Ubbink buitendouches of Ubbink bamboestokken om het groeiproces van bomen en planten te ondersteunen. Verder kunt u met de aanschaf van een Ubbink vijverbak kant en klaar een vijver met het door u gewenste natuurlijke effect creëren. Dankzij een opbouw met verschillende etages kunt u hierin zowel oppervlakkig wortelende als diepwortelende waterplanten plaatsen. Zo schept u een gastvrij klimaat voor zowel uw vissen als de u omringende flora en fauna.     

Ubbink vijver

Water in de tuin heeft een rustgevend effect op mens en dier, maar bij de aanleg van een vijver komt veel kijken. Een Ubbink vijverbak is dan een mooie oplossing waarmee u zich zowel veel tijd als werk bespaart. Deze is vervaardigd uit kleurvaste kunststoffen die ook onder invloed van zonlicht niet verkleuren. De omtrekken doen denken aan natuurlijk gevormde vijvers. Daarnaast is een Ubbink vijver bij ons verkrijgbaar met een verschillende inhoud, van  150 liter tot 1000 liter en meer! Om uw vijver schoon te houden kunt u weer gebruik maken van Ubbink vijverstofzuigers  of speciaal UV-C lampen die schadelijke organismen doden, zodat uw vijverwater helder blijft. Als alternatief vindt u bij Haxo daarnaast ook geavanceerde biologische vijverfilters waarvan u bij ons het bijpassende  vijversubstraat kunt meebestellen.

Ubbink waterval

Het geluid van stromend en klaterend water heeft een kalmerende werking waarvan u in alle seizoenen heerlijk kunt genieten. Een Ubbink waterval is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zowel als eenvoudige waterloop of met prachtige ronde vormen zoals de Ubbink Waterval Cobra. Deze laatste kunt u eventueel inclusief waterval led bestellen, zodat u ook op een zomerse avond kunt genieten van een sfeervolle tuin met stromend water. Wanneer u een Ubbink waterval set bestelt, krijgt u de bijbehorende pompen meegeleverd. Als alternatief voor de Ubbink waterval hebben wij ook Ubbink mistmakers die uw tuin hullen in een mysterieuze sfeer. Voor het oppompen van uw vijverwater kunt u gebruik maken van een Ubbink Fontein. Bij Haxo bestelt u voordelig uw vijverbenodigdheden van Ubbink.  

Ubbink verkooppunten 

Haxo is een van de Ubbink verkooppunten met een zeer ruime keuze. Zo kunt u uw vijver en de omringende beplanting op uw persoonlijke manier vormgeven en tevens uw complete vijveronderhoud voor uw rekening nemen.  Met een vijverstofzuiger houdt uw vijverwater kraakhelder, waarvan u in de avond uren nog heerlijk kunt genieten als  u kiest voor Ubbink vijverlampen. Doordat wij als een van de erkende verkooppunten een groot aanbod hebben houden wij  niet alleen de prijzen scherp, maar kunnen wij eveneens snel leveren uit ons brede assortiment!