Laat uw tuingereedschap niet ongebruikt in een hoek of op zolder liggen. U kunt eenvoudig uw tuingereedschap ophangen in uw schuur met de systemen van Haxo! Zo brengt u meteen orde aan en hoeft u niet langer te zoeken. Gereedschap ophangen is eenvoudig met onze opbergsystemen. Deze kunt u na bevestiging aan de muur meteen in gebruik nemen.

Tuingereedschap ophangen

Tuingereedschap ophangen – Systemen

Wilt u uw tuingereedschap ophangen aan een muur in uw schuur? Wij hebben verschillende systemen voor u! Voor het ophangen van losse kleine tuingereedschappen op verschillende plekken heeft u genoeg aan onze gereedschapshaken. Heeft u liever alles netjes bij elkaar? Dan is de Wolf Gereedschapsrail wellicht iets voor u!    

Tuingereedschap ophangen

Tuingereedschappen ophangen kan altijd met de opbergsystemen van Haxo. Ook voor grotere tuinhulpmiddelen hebben wij een oplossing. Een ladder neemt aanzienlijk minder plaats in wanneer u deze aan de muur hangt. De Qling Ladderhaak is scherp geprijsd en houdt uw ladder stevig en veilig op zijn plaats!  Bij Haxo kunt u veilig online bestellen en betaalt u boven de € 50,- euro geen verzendkosten. Wanneer u vandaag bestelt, kunt u binnen drie werkdagen aan de slag!