In verband met het Corona-virus en dus enorme drukte bij post.nl kunnen wij de levertijd momenteel niet garanderen. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk, per email zijn we altijd bereikbaar, onze excuses voor het ongemak!

Tuinafrastering

Zoekt u afrasterings oplossingen? Wij hebben een ruim aanbod afrastering gaas en draad. Wij hebben producten voor afrastering paarden, honden afrastering, tuin afrastering. Daarnaast vindt u hier tuingaas, kippengaas, draadpanelen. Bestel deze producten voor afrasteren eenvoudig en snel met Ideal bij onze online bouwmarkt.

Tuin afrastering 

Wilt u uw dieren of kinderen op eenvoudige wijze buiten bepaalde plekken van uw tuin of erf houden? Bij Haxo vindt u verschillende soorten tuin afrastering waarmee u gemakkelijk een omheining of afscheiding creëert. 

Zo vindt u in ons ruime assortiment tuingaas in verschillende kleuren en materialen. Onze producten staan garant voor kwaliteit en bieden u een praktische oplossing voor uw tuin afrastering.
 

Afrastering tuin 

In het assortiment van Haxo vindt u verschillende soorten afrastering voor uw tuin. De klant staat centraal en daarom streven wij ernaar om uitsluitend kwalitatieve afrastering aan te bieden. Heeft u nog vragen over het kopen van een afrastering voor uw tuin? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij staan graag voor u klaar.