Buitendouche

Wie wat verkoeling zoekt tijdens hete zomerdagen, heeft aan een buitendouche en ideale oplossing. U plaatst deze douche op het terras of uw gazon en geniet dan van een comfortabele, verfrissende douche. Als u een van de donkere versies van de buitendouche kiest, kunt u zelfs kiezen tussen warm of koud water. Als de zon schijnt, wordt het zwarte douchereservoir namelijk automatisch verwarmd. Bij Haxo vindt u buitendouches van topmerken als Pool, Ubbink en Gardena. In ons uitgebreide tuinbewatering assortiment vindt u ook tuinslangen en andere handige accessoires bij uw nieuwe douche.

Gardena buitendouche

Het Duitse merk Gardena heeft zijn eigen assortiment in tuindouches. De Gardena buitendouche komt in drie verschillende modellen tegen een zeer scherpe prijs. Deze buitendouches zijn allen in hoogte verstelbaar, in tegenstelling tot de reguliere houten buitendouches. Ze zijn eenvoudig te plaatsen doormiddel van een spike of een driepoots-statief. De watertoevoer is aan te passen door middel van een reguleer- en afsluitventiel. De Gardena buitendouche is eenvoudig gebruik. Bijkomend voordeel is de eenvoud waarmee de buitendouche kan worden opgeborgen wanneer hij niet in gebruik is.

Ubbink buitendouche 

Naast de douches van Gardena vindt u bij Haxo ook de op zonne-energie gebaseerde Ubbink buitendouche in het assortiment. Deze buitendouche is ideaal voor gebruik bij het zwembad, jacuzzi of als u aan het water woont. Doordat de behuizing geheel zwart is, wordt het water in het reservoir van de douche verwarmt zodra de zon schijnt. Met een mengkraan bepaalt u of er warm of koud water uit de douche komt. De Ubbink buitendouche is ruim 2 meter hoog en kan 20 liter water bevatten. Met extra accessoires uit ons tuinhulpmiddelen assortiment creëert u de ideale omgeving voor uw douche. Bekijk ons uitgebreide aanbod in de webwinkel en bestel eenvoudig online!

Buitendouche op zonne energie

Voor de échte liefhebbers van de buitenlucht is er nu de mogelijkheid om heerlijk een verfrissende douche in uw tuin te nemen. In het ruime assortiment van Haxo vindt u een buitendouche op zonne energie waarmee u heerlijk kunt afkoelen tijdens warme dagen. De douche is gemakkelijk aan te sluiten op uw tuinslang voor de aanvoer van koud water. Wanneer de buitendouche de zonne energie heeft opgenomen kan het beginnen met het opwarmen van het water.