Gazonverzorging

Met het grasgereedschap van Haxo brengt u elk gazon in perfecte staat. Wij hebben grasmaaiers in vele soorten en maten waarmee u probleemloos uw gazon tot in de perfectie maait. Met onze verticuteermachines verwijdert u vilt- en moslagen in het gras. Zo krijgt uw gras weer lucht en wordt het weer gezond.  Ook hebben wij robotmaaiers, zodat u uw gras niet eens meer zelf hoeft te maaien!

Grasgereedschap

Een gazon is pas echt mooi afgewerkt wanneer u gebruikt maakt van grasgereedschap voor het bewerken van de randen. Met een accu grastrimmer of een elektrische grastrimmer kost dit bovendien nauwelijks moeite.  Handmatig de contouren van het gazon bijwerken kan ook met de grasscharen van Haxo. Deze zijn ook verkrijgbaar met accu. De Wolf Accu Gras- Buxusschaar is een echte aanrader. Wanneer u het grasmes vervangt door het bijgeleverde buxusmes, kunt u binnen een handomdraai met hetzelfde apparaat uw buxusstruiken bijwerken!

 

 

Grasgereedschap kopen

Grasgereedschap is bij Haxo binnen een handomdraai besteld. U betaalt veilig online en wij verzorgen een snelle levering.  Nadat uw gazon helemaal afgewerkt is zou u op kale plekken in het gras kunnen stuiten. Compleet opnieuw inzaaien is meestal niet nodig, want met ons graszaad voor gazonvernieuwing  vult u deze plekken eenvoudig op. Binnen een paar weken ziet alles er weer zo goed als nieuw uit.