Tuinhulpmiddelen

Bij het tuinieren komt heel wat kijken. De tuinhulpmiddelen van Haxo bieden u praktische oplossingen bij het inrichten van uw tuin. Zo hebben wij tuinhulpmiddelen die planten en bomen ondersteunen bij hun groei, zoals kweekkassen, klimplantrekken, plantgeleiding of boompalen. Wilt u een schutting opsieren met mooie bloemen en planten, dan zijn er voor u verschillende bloembakken met bijbehorende bloembakhaken.    

Tuinhulpmiddelen

Haxo heeft veel tuinhulpmiddelen om uw tuin mooier te maken. Met gazonranden kunt u op een doeltreffende manier het gazon afbakenen en voorkomen dat uw tuinpad dichtgroeit.  Onkruid bestrijden kunt u ook op een milieuvriendelijke manier met behulp van gronddoeken. Deze houden de groei van onkruid tegen maar laten het water gemakkelijk doorlopen, zodat uw planten genoeg water krijgen. Wilt u voorkomen dat vogels uw kersverse begroeiing vernielen, maak dan gebruik van onze tuinnetten en vogelnetten. Met een terrashaard zorgt u voor de nodige sfeer in uw tuin. 

Tuinhulpmiddelen kopen

Ons assortiment is erg breed. Zo kunnen wij u ook onze tuinkisten en tuinkasten aanraden. Hiermee kunt u tuingereedschappen en andere tuinhulpmiddelen opbergen. Wilt u een pauze inlassen of uitrusten na een lange dag werken in uw tuin? Onze scherp geprijsde picknicktafels zorgen voor een aangename verpozing! In de avonduren geeft u uw tuin met onze tuinfakkels binnen een oogwenk een sfeervolle gloed.