Gesteeld Tuingereedschap

Wil u in alle rust in uw tuin aan het werk? Steel gereedschap is dan een goede oplossing! Tuinmachines maken meer geluid en moeten vaak klaargezet worden. Steel tuingereedschap is direct klaar voor gebruik. Heeft u in de laatste lichte uurtjes van de dag nog net een half uur over? Binnen een handomdraai kunt u aan het werk met uw spade, schoffel of bladhark!  Met de Gardena fruitplukker telescopisch plukt u eenvoudig fruit op grotere hoogte. Verser kan niet!

Hand- & steel tuingereedschap

Haxo heeft een uitgebreid aanbod hand- & steel tuingereedschap. Steel tuingereedschap heeft als voordeel dat uw rug ontlast wordt, maar in sommige gevallen werkt u liever dicht bij de grond en bieden handgereedschappen uitkomst. Wolf denkt met u mee en heeft speciaal handgereedschap ontwikkeld dat u met een verlengstuk eenvoudig omtovert in steel tuingereedschap.

Steel tuingereedschappen

Gardena heeft voor een vergelijkbare oplossing gekozen met het Gardena Combisystem. Gesteeldd tuingereedschap kan veel ruimte innemen in de schuur. Bij Haxo vindt u eenvoudige maar effectieve opbergsystemen voor diverse steel tuingereedschappen. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimde schuur maar ook voor een langere levensduur van uw tuingereedschap.

Steel tuingereedschap kopen

Haxo heeft een zeer ruime keuze aan tuin steelgereedschappen van verschillende tuinmerken als Wolf en Gardena. Hendrik Jan is vaak een scherp geprijsd alternatief. Neem bijvoorbeeld de schoffels van Hendrik Jan. Deze zijn verkrijgbaar in hartvorm of in een ronde vorm.  In beide gevallen krijgt u uitstekend gereedschap voor een goede prijs. Op Haxo kunt u veilig bestellen. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering! Boven de € 50,- rekenen wij bovendien geen verzendkosten!