Solar vijververlichting

Ook in de avond kunt u op een veilige en eenvoudige manier sfeer aanbrengen in uw tuin met behulp van Solar vijververlichting. Deze innovatieve verlichting gaat op een duurzame en milieuvriendelijke manier te werk. De Solar vijververlichting werkt namelijk niet op elektriciteit maar op zonne-energie. Elke lamp bevat een zonnepaneel dat zonlicht omzet in energie. De energie die niet wordt gebruikt, wordt opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat ook ‘s avonds nog genoeg vermogen is om uw vijver te verlichten.

Drijvende Solar vijververlichting

Maak een echte blikvanger van uw vijver in de late uren met de drijvende Solar vijververlichting van Haxo. De bolvormige lampen uit deze set zijn multifunctioneel en kunnen ook gebruikt worden als decoratie. De drijvende Solar vijververlichting is eenvoudig te installeren en bovendien zeer duurzaam. Overdag wordt de vijververlichting automatisch uitgeschakeld om zo de batterij op te laden. Zo krijgt u veel energie terug voor weinig moeite. Voor alle drijvende verlichtingen rond uw vijver bent u bij Haxo aan het juiste adres!

Solar vijververlichting lichtbol

Om een uniek schouwspel van uw vijver te maken, is een Solar vijververlichting lichtbol zeker aan te raden! Hiermee zult u er zeker voor zorgen dat uw persoonlijke oase opvalt. De lichtbol werkt op zonne-energie en is zo niet alleen kostenbesparend maar ook goed voor het milieu. Dit maakt de Solar vijververlichting lichtbol niet alleen een bijzonder product maar ook duurzaam. Bekijk het ruime assortiment van Haxo voor deze verlichting en verschillende producten voor uw vijveronderhoud en vijverfiltering. Wij hebben alles voor een gezonde en heldere vijver!