Inbouwverlichting

Natuurlijk kunt u met wandlampen en staande lantaarns uw tuin zichtbaar maken zodra de zon is gaan zakken. Maar een veel bijzonderder manier om dit te doen is door gebruik te maken van inbouwverlichting! Dit zijn spots die u in een oppervlak plant - bijvoorbeeld aarde maar het kan ook in een houten brug of promenade geïntegreerd worden. Zo ziet u goed waar u loopt en zet u letterlijk en figuurlijk uw tuin in de spotlights! Bekijk al onze inbouwverlichting voor een goede indruk.

Inbouwverlichting buiten

Bij Haxo heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten inbouwverlichting die u buiten op uw erf kunt installeren. Zo kunnen wij onder andere de Xerus grondspot van harte aanbevelen. Deze heeft de vorm van een tegel met een lamp erin… en dat is het eigenlijk ook! We hebben bovendien vele andere soortgelijke lampen voor u, zodat u eenvoudig de spot op de specifieke vorm van uw tegels kunt aanpassen. De allermooiste sfeerverlichting en de handigste inbouwverlichting voor buiten vindt u natuurlijk bij Haxo!

Led inbouwverlichting

Voor een extra lange levensduur in combinatie met een laag stroomverbruik, is het gebruik van led inbouwverlichting een ware aanrader. Bovendien zijn deze systemen heel eenvoudig te installeren, zeker als u van onze transformatoren en bekabeling gebruik maakt. Wilt u verlichting in- en rondom uw vijver installeren? Dan treft u in ons ruime led inbouwverlichting aanbod onder andere spots die onder water kunnen worden aangebracht! Dankzij Haxo wordt uw hele tuin een ware oase van licht.

Garden Lights inbouwverlichting

Alleen de beste merken zijn voor onze klanten - en onszelf - goed genoeg! Daarom profiteert u bij Haxo van de hoge kwaliteit die Garden Lights inbouwverlichting biedt. Ook schitterende staande lampen van dit gerenommeerde merk zijn bij ons volop verkrijgbaar. Maak uw tuin zichtbaar en spectaculair door voor onze heldere spots te kiezen. Zoekt u voor uw terras naar een mooie aanvulling op uw nieuwe Garden Lights inbouwverlichting? Dan komen onze op batterijen functionerende tafellampen van Smooz uitstekend van pas!