Zwarte kraan

U geeft uw keuken, badkamer of wc een stoer uiterlijk met een zwarte kraan. Bij Haxo vindt u een ruim aanbod kranen van het merk Best Design en de serie Nero. Deze vallen op door de strakke vormgeving in combinatie met ronde vormen en rechte lijnen. U heeft de keuze uit een mengkraan, toiletkraan of thermostaat kraan. Wat de verschillen zijn tussen deze kranen, daar vertellen we u graag meer over op deze pagina. U bestelt uw zwarte kraan eenvoudig online bij Haxo!

Zwarte kraan badkamer

U maakt zeker een statement als u kiest voor een zwarte kraan in uw witte badkamer. Maar ook als u meerdere industriële badkameraccessoires heeft, sluit de kraan goed aan. U vindt bij ons onder andere een mengkraan voor uw wastafel met vaste of draaibare uitloop. Deze is gemaakt van rvs met een zwarte finish. U krijgt de zwarte kraan voor uw badkamer geleverd met flexibele aansluitslangen en een wartel. In ons ruime aanbod vindt u ook ander montagemateriaal voor uw badkamer.

Mat zwarte kraan

Is uw woning modern ingericht? Dan past een mat zwarte kraan daar perfect bij! Zoals eerder genoemd heeft u de keuze uit een mengkraan, toiletkraan of thermostaat kraan. Met de eerste variant kunt u zowel warm als koud water gebruiken. De toiletkraan is alleen geschikt voor koud water. Met een mat zwarte thermostaat kraan blijft de door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk. Het water wordt namelijk gemengd in de kraan zelf.

Zwarte kraan wastafel

U vindt verschillende accessoires voor uw sanitair bij Haxo, zoals de zwarte kraan voor uw wastafel. Wij raden u aan om deze te laten installeren door een loodgieter, zodat u zeker weet dat de kraan optimaal werkt. De badkamerkraan is voorzien van een greep waarmee u zowel het water kunt laten stromen als de temperatuur kunt bepalen. Heeft u vragen over de zwarte kraan voor uw wastafel of een ander product? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.