Gardena elektrische heggenschaar

Voor grotere heggen en hagen is een Gardena elektrische heggenschaar uw beste vriend. De krachtige elektrische heggenscharen uit ons assortiment hebben een vermogen van tussen de 450 en 500W. Bij de vervaardiging is goed nagedacht over gebruiksgemak. De handgreep is ergonomisch gevormd en het gewicht van de Gardena elektrische heggenschaar is laag gehouden. Voor extra veiligheid is er ook een terugslagbeveiliging ingebouwd. De grote startknop zorgt ervoor dat u de schaar gemakkelijk aan en uit kunt zetten. Voor de lastig te bereiken stukjes heg kunt u een gewone Gardena heggenschaar overwegen.

Gardena elektrische heggenschaar EasyCut

Voor het snoeien van lage en middelhoge heggen is de Gardena elektrische heggenschaar EasyCut een goede keuze. Deze lichtgewicht heggenschaar heeft een krachtige motor waardoor u aan één stuk door kunt snoeien zonder lastige haperingen of blokkeringen. De Gardena elektrische heggenschaar EasyCut is voorzien van een mesbeveiliging die het mes beschermt tegen schade wanneer bijvoorbeeld te dicht langs de grond wordt gesnoeid. Tegelijkertijd beschermt deze beveiliging u als gebruiker tegen een nare terugslag als u de grond raakt.

Gardena elektrische heggenschaar HighCut

Voor het snoeien van hoge heggen kunt u natuurlijk een trap gebruiken, maar de Gardena elektrische heggenschaar HighCut is wellicht een praktischere en veiligere optie. Deze telescoop heggenschaar geeft u de gelegenheid om uw heg bij te werken vanaf de grond. De schaar heeft een draaibare messenbalk met lasergesneden precisiemessen. Dankzij zijn krachtige motor kunt u met de Gardena elektrische heggenschaar HighCut moeiteloos uw hoogste heggen snoeien! Snoeit u liever snoerloos? Dan is de Gardena Accu Heggenschaar een mooi alternatief. Voor al uw snoeibenodigdheden bent u bij Haxo aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u een ruim aanbod tuingereedschap. Bestel eenvoudig online en haal het beste gereedschap in huis!