Zwenksproeier

Wilt u uw gazon gelijkmatig besproeien? Maak gebruik van een zwenksproeier van Haxo! Met onze Gardena zwenksproeiers en zwenksproeiers Hozelock heeft u een bereik van minimaal 90 m2 tot wel 350 m2. Of wilt u een zwenksproeier die ondergronds kan worden aangesloten? De Gardena Pipeline Zwenksproeier1 valt nauwelijks op in uw tuin totdat u deze aanzet.  Dan springt  het besproeiingsbereik van wel 350 m2 echt wel in het oog!

Gardena zwenksproeier

De Gardena Micro Drip Zwenksproeier is een scherp geprijsde keuze, zeker wanneer u slechts een beperkt oppervlak hoeft te benevelen.  In onze webwinkel bestelt u veilig en snel een zwenksproeier of bijbehorende accessoires zoals het Gardena Pipeline L-Stuk. Komt u er niet uit? Haxo is de specialist voor uw tuin en vijver! Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder en is bovendien goed te bereiken.

Hozelock zwenksproeier

Wilt u een multifunctionele zwenksproeier? Dan is Hozelock zwenksproeier 2-in-1 een uitstekende keuze! Voor het benevelen van jong zaaigoed maakt u gebruik van 5 vernevelingjets. Kan uw gazon wel wat water gebruiken, dan schakelt u de 16 gewone jets in!