In verband met het Corona-virus en dus enorme drukte bij post.nl kunnen wij de levertijd momenteel niet garanderen. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk, per email zijn we altijd bereikbaar, onze excuses voor het ongemak!

Vijverstofzuiger

Een goed onderhoud van uw vijver is belangrijk. Daarom is het verstandig een vijverstofzuiger te gebruiken. Hiermee verwijdert u eenvoudig drijvend vuil, zoals bladeren uit het water. Daarnaast haalt u met een goede waterstofzuiger ook moeiteloos vuil van de bodem. Bij Haxo heeft u een ruime keuze uit vijverstofzuigers van verschillende topmerken en in diverse formaten. Hierdoor vindt u ongetwijfeld een vijverstofzuiger die perfect aansluit bij uw vijver. Bekijk direct het complete aanbod online.

Vijverstofzuiger Ubbink

Bij Haxo heeft u onder andere de keuze uit een vijverstofzuiger van Ubbink, Oase en Hozelock. Met een waterstofzuiger van één van deze topmerken houdt u uw vijver moeiteloos schoon. Wij hebben krachtige modellen voor zowel kleine als grote vijvers op voorraad. Naast een vijverstofzuiger van Ubbink of één van onze andere kwaliteitsmerken, kunt u bij ons ook vele andere producten voor uw vijveronderhoud bestellen. Naast artikelen voor uw vijverfiltering hebben we diverse vijverpompen in de aanbieding. Kortom: Haxo is hét adres voor een perfect onderhoud van uw vijver!

Vijverstofzuiger kopen

Wilt u voor een aantrekkelijke prijs een vijverstofzuiger kopen? Dan zit u goed bij Haxo! U bekijkt ons complete assortiment eenvoudig online. Naast waterstofzuigers vindt u ook vele vijveraccessoires in onze webshop. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvol waterornament of sfeervolle vijververlichting? U bestelt het allemaal eenvoudig mee als u uw vijverstofzuiger gaat kopen. Bekijk direct ons uitgebreide aanbod, bestel vandaag nog en profiteer van een snelle levering!