Vijverstofzuiger

Een goed onderhoud van uw vijver is belangrijk. Daarom is het verstandig een vijverstofzuiger te gebruiken. Hiermee verwijdert u eenvoudig drijvend vuil, zoals bladeren uit het water. Daarnaast haalt u met een goede waterstofzuiger ook moeiteloos vuil van de bodem. Bij Haxo heeft u een ruime keuze uit vijverstofzuigers van verschillende topmerken en in diverse formaten. Hierdoor vindt u ongetwijfeld een vijverstofzuiger die perfect aansluit bij uw vijver. Bekijk direct het complete aanbod online.

Vijverstofzuiger Ubbink

Bij Haxo heeft u onder andere de keuze uit een vijverstofzuiger van Ubbink, Oase en Hozelock. Met een waterstofzuiger van één van deze topmerken houdt u uw vijver moeiteloos schoon. Wij hebben krachtige modellen voor zowel kleine als grote vijvers op voorraad. Naast een vijverstofzuiger van Ubbink of één van onze andere kwaliteitsmerken, kunt u bij ons ook vele andere producten voor uw vijveronderhoud bestellen. Naast artikelen voor uw vijverfiltering hebben we diverse vijverpompen in de aanbieding. Kortom: Haxo is hét adres voor een perfect onderhoud van uw vijver!

Vijverstofzuiger kopen

Wilt u voor een aantrekkelijke prijs een vijverstofzuiger kopen? Dan zit u goed bij Haxo! U bekijkt ons complete assortiment eenvoudig online. Naast waterstofzuigers vindt u ook vele vijveraccessoires in onze webshop. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvol waterornament of sfeervolle vijververlichting? U bestelt het allemaal eenvoudig mee als u uw vijverstofzuiger gaat kopen. Bekijk direct ons uitgebreide aanbod, bestel vandaag nog en profiteer van een snelle levering!