In plaats van uw fruit- groente-  en tuinafval gescheiden in te leveren, kunt u dit ook zelf composteren. De compostvatten van Haxo toveren uw compost om in vruchtbare en milieuvriendelijke bemesting voor uw gazon, planten en bloemen. Bovendien bespaart u moeiteloos geld uit omdat u voortaan geen kunstmest meer hoeft te kopen voor het verzorgen van uw tuin!

Compostvat

Compostvat kunststof

Dat het scheiden van groente- fruit- en tuinafval beter is voor het milieu wisten we al. Maar dat u ook geld kunt besparen door van dit afval eenvoudig natuurlijke bemesting te maken, maakt het extra interessant. Met een compostvat kunststof verzamelt u keukenafval, gevallen bladeren en gemaaid gras om vervolgens uw eigen compost te maken.

Compostvat hout

Bent u op zoek naar een natuurlijkere manier van composteren? Dan kunt u uw compost ook deponeren in een compostvat hout. In deze compostbak verzamelt u overgebleven fruit, groente, dorre bladeren en gras dat wordt omgezet in natuurlijke bemesting. De compostvat hout is gemaakt van vurenhout en heeft het FSC-keurmerk.

Compostvat kunststof

Als tuinbezitter kunt u bijna niet meer zonder een kunststof compostvat om uw tuin- en keukenafval te verwerken. In het ruime assortiment vindt u verschillende soorten kunststoffen compostvatten. Onze handige compostbakken zijn ideaal voor het recycleren van groente, fruit- en tuinafval. Voor een optimale duurzaamheid wordt onze kunststof compostvat gemaakt van 100% hergebruikt polypropyleen. Om u de beste kwaliteit te leveren voldoen onze compostvatten aan de hoogste eisen. Heeft u veel afval wat u wilt recyclen? Dan adviseren wij u om een compostbak te kopen.

Compostvat kopen

Bij Haxo heeft u ruime keuze in verschillende soorten compostvatten. U vindt hier onder andere kunststof compostvatten die de omzetting van compost tot mest versnellen. Een andere mogelijkheid om van uw tuinafval af te komen is het verbranden van uw organische afval in een verbrandingsoven. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Haxo! Bestel uw compostvat vandaag nog online en ga binnen enkele werkdagen ermee aan de slag!