Geef de natuur een boost en verhoog de sfeer en levendigheid in uw tuin met de insectenhotels van Esschert Design. Esschert Design insectenhotels zijn speciaal ontwikkeld om insecten die een grote rol spelen in het behoud van de natuur, zoals vlinders, bijen, hommels en lieveheersbeestjes, een veilige plaats te geven, zodat ze hun taak in de natuur zo goed mogelijk kunnen vervullen. De stijlvolle, vrolijk vormgegeven insectenhotels van Esschert worden gemaakt van natuurlijke materialen, zijn speciaal ontwikkeld met het oog op belangrijke insecten in de Nederlandse tuin, verhogen de levendigheid in de tuin en geven uw tuin sfeer, waardoor ze onmisbaar zijn. Bestel uw exemplaar snel via Haxo.nl.

Esschert Design insectenhotel

Over de insectenhotels van Esschert Design

Bent u op zoek naar een prachtig insectenhotel van hoge kwaliteit? Dan is een Esschert Design insectenhotel een uitstekende keuze. Esschert Design is een Nederlandse ontwerper, ontwikkelaar en producent van allerlei producten die het buitenleven verrijken en betekenisvoller maken. Omdat Esschert Design alle producten zelf ontwikkelt, blinken deze uit op het gebied van design en kwaliteit. De unieke vormgeving, hoge gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de producten van Esschert Design in steeds meer tuinen te vinden zijn. Esschert insectenhotels worden speciaal ontworpen voor één soort insect, zodat dit specifieke insect een veilige verblijfplaats heeft en het insect zijn taak in de natuur zo goed mogelijk kan vervullen. Omdat bij Esschert Design duurzaamheid, kwaliteit en het welzijn van het milieu hoog in het vaandel staan, worden alle Esschert Design insectenhotels gemaakt van materialen die voor het grootste gedeelte hun herkomst vinden in de natuur. Zo vindt u zelfs insectenhotels gemaakt van takjes en mos in ons assortiment. Door gebruik te maken van materialen die hun herkomst vinden in de natuur wordt voor de insecten een zo natuurlijk mogelijke omgeving gecreëerd. Bent u op zoek naar een prachtig insectenhotel van hoge kwaliteit? De vrolijke, stijlvol vormgegeven insectenhotels van Esschert Design worden gemaakt van de allerbeste materialen, vormen een verrijking voor de natuur in uw tuin en zorgen in combinatie met de af en aan vliegende insecten voor een levendige, gezellige sfeer.

Met een insectenhotel in uw tuin kunt u de insectenpopulatie in Nederland toe laten nemen

Het belang van een insectenhotel

Een Esschert insectenhotel vormt niet alleen een sfeervolle toevoeging voor uw tuin, het verhoogt ook de overlevingskansen van tientallen insecten die een grote rol spelen in het behoud van de Nederlandse natuur. Met een insectenhotel van Esschert zorgt u voor het voortbestaan van diverse bedreigde insecten en helpt u bovendien de natuur. Zo zijn insecten verantwoordelijk voor het bestuiven van diverse plantensoorten, waardoor met een insectenhotel en bijbehorende insecten het voortbestaan van diverse plantensoorten en gewassensoorten gegarandeerd is. Bent u de trotse eigenaar van een moestuin of kweekkas? Dan kan een insectenhotel van Esschert Design bijdragen aan een grotere en betere oogst. Insecten zorgen namelijk niet alleen voor het bestuiven van diverse soorten planten, het zijn ook echte ongediertebestrijders, waardoor u niet met lede ogen toe hoeft te kijken hoe uw kostbare gewassen worden opgegeten door allerlei soorten ongedierte. Een insectenhotel vormt dus niet alleen een stijlvolle, maar ook zeker een nuttige toevoeging voor uw tuin.

Zo gebruikt u uw Esschert Design insectenhotel

Om optimaal te profiteren van alle voordelen van uw Esschert Design insectenhotel, is het belangrijk dat deze op de juiste wijze gebruikt wordt. In de video hieronder wordt uitgelegd hoe u uw insectenkast het beste kunt gebruiken.

Esschert Design insectenhotel

Voor elke tuin een passende oplossing

Wilt u een Esschert Design insectenhotel bestellen voor uw tuin of moestuin? Omdat de Esschert insectenhotels ontworpen worden voor specifieke insecten, is het aan te raden om eerst de verschillende soorten beplanting in de tuin op te schrijven en na te gaan bij welk soort insecten zij het meeste baat hebben. Hierdoor voorkomt u dat u insecten naar uw tuin lokt die niet veel bijdragen aan het voortbestaan van de natuur die specifiek in uw tuin voorkomt. Het ruime assortiment van Esschert Design bevat allerlei soorten en stijlen Esschert insectenhotels, waardoor wij voor elke tuin een passende oplossing kunnen leveren. Heeft u een vraag over onze insectenhotels of twijfelt u over uw keuze en bent u op zoek naar een deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Over Esschert Design dealer Haxo

Haxo.nl is jouw online expert op het gebied van bouwen, verbouwen, tuineren, wonen, veiligheid en buitenleven. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om het wooncomfort in en rondom uw woning te verhogen. Alle producten kunt u met een paar klikken bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop en voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bij Haxo.nl staan kwaliteit en betaalbaarheid hoog in het vaandel. In ons assortiment vindt u daarom uitsluitend betaalbare producten van goede kwaliteit. Door onze producten streng te controleren op materiaalgebruik, duurzaamheid en afwerking kunnen wij deze kwaliteit blijven garanderen en bent u bij Haxo.nl altijd verzekerd van de allerbeste deals. De producten van Esschert Design passen naadloos in deze eisen en vormen een verrijking voor uw woning en tuin. Haxo.nl is een webshop die zich richt op particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Bij elk product vindt u vanaf welke hoeveelheid u het beste een offerte op kunt vragen. Wilt u meer weten over een zakelijke samenwerking of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee en staan u graag te woord.

Een insectenhotel staat erg sfeervol in uw tuin

 

Esschert Design insectenhotel kopen

Wilt u de levendigheid in uw tuin vergroten en tegelijkertijd de natuur een handje helpen? Dan is een Esschert insectenhotel onmisbaar. Een Esschert insectenhotel kopen doet u bij Esschert dealer Haxo.nl. In onze gebruiksvriendelijke webshop vindt u een uitgebreid assortiment Esschert Design insectenhotels, zodat wij voor elke tuin een passende oplossing kunnen leveren. Zo kunt u bij ons terecht voor insectenhotels geschikt voor diverse insectensoorten en hebben wij ook insectenhotels in ons assortiment die speciaal ontworpen zijn voor één soort insect. Het insectenhotel van uw voorkeur kunt u met een paar klikken bestellen en na het afronden van de betaling gaan wij aan de slag om uw insectenhotel zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Wilt u uw tuin verrijken met een insectenkast? Bestel uw Esschert insectenhotel snel in onze webshop.

Contact

Bij Esschert Design webshop Haxo.nl vindt u diverse prachtige Esschert insectenhotels. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Esschert Design dierenvoeding en diverse andere soorten dierenverblijven, waaronder Esschert Design dierenhuisjes en Esschert Design vogelhuisjes. Heeft u een vraag over een product van Esschert Design of twijfelt u over uw keuze en bent u op zoek naar een deskundig advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice is telefonisch, per e-mail en per webchat bereikbaar. Onze buitenleven experts denken graag met u mee en staan u graag te woord.