Een Esschert Design terrarium kunt u bij ons als complete set bestellen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar en elk plantterrarium kan zelf gevuld worden met de benodigde materialen.   

Esschert Design Terrarium

Esschert Design Terrarium

Een plantterrarium van Esschert Design is in verschillende modellen en maten verkrijgbaar. Het meest populaire model is nog steeds het ronde plantterrarium zoals u hieronder kan zien. Al het vulmateriaal en de gereedschappen die nodig zijn om het terrarium van Esschert Design te vullen kunt u ook bij ons verkrijgen. Deze worden speciaal aangeboden in een set zodat u dit niet allemaal los hoeft te bestellen. Bij deze sets kunt u kiezen voor een terrarium set met witte of zwarte stenen. Een plantterrarium van Esschert Design is een sfeervolle en natuurlijke toevoeging aan uw woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer.Esschert Design terrarium

Hoe maak ik een Terrarium fles?

Een Esschert Design plantterrarium kunt u op de volgende manier vullen. Breng ten eerste een drainage laag aan van ongeveer 2 centimeter in het plantterrarium doormiddel van de trechter. Verdeel de stenen met behulp van het harkje. Voeg door de trechter de actieve koolstof en daarna de potgrond toe. Hou ongeveer 5 tot 7 centimeter potgrond aan zodat de plantjes in uw plantterrarium genoeg ruimte hebben om te groeien. Voeg hierna de plantjes toe. Doormiddel van het schepje kun je gaatjes maken voor de plantjes. Voeg hierna water toe. Hou het water tegen de binnenkant van de fles en draai deze zodat het water goed verspreid is en de binnenkant van het plantterrarium gelijk schoon is. Laat in de eerste week de kurk van de fles. in de tweede week kan de kurk half op de fles gelegd worden. Wanneer er na twee weken geen condens meer te zien is in het plantterrarium kan de kurk op de fles.

Plant in Fles

Een terrarium fles is een mooie toevoeging aan uw interieur. Esschert Design heeft verschillende maten zodat u altijd een terrarium fles vindt die bij uw ruimte past. Het combineren van verschillende maten kan een erg leuk effect geven zoals in de afbeelding hierboven. Een terrarium van Esschert Design wordt altijd geleverd in combinatie met een schepje, harkje en een kurk. Een terrarium fles met kurk geeft een nostalgisch en sfeervol gevoel in uw ruimte. Tegenwoordig zie je ook steeds meer de trend om planten in de badkamer te plaatsen. Een plant of plantjes in een fles is een zeer goede optie om in de badkamer te gebruiken. De badkamer krijgt hierdoor een levendige en frisse uitstraling. Bekijk snel ons volledige aanbod met plant terraria.

Esschert Design heeft nog veel meer verschillende sfeerproducten voor in de tuin zoals deurmatten, nestkastjes, vogelvoederhuizen en thermometers