Gardena heggenschaar

Het knippen van heggen en struiken is een secuur werkje waarbij zowel een vaste hand als goed gereedschap noodzakelijk is. De Gardena heggenschaar collectie van Haxo geeft u een ruime keuze in topkwaliteit snoei- en knipgerei. De messen van de heggenscharen zijn gegalvaniseerd en hoogwaardig staal. Elke Gardena heggenschaar heeft ergonomische handgrepen voor optimaal comfort. Bovendien zijn de scharen voorzien van een veiligheidsvergrendeling zodat ze gemakkelijk en veilig opgeborgen kunnen worden.

Gardena heggenschaar accu

Heeft u veel snoei- en knipwerk te doen dan zorgt de Gardena heggenschaar accu dat uw elektrische gereedschap onvermoeibaar doorgaat. Het laadniveau wordt aangegeven door handige LED-lampjes, zodat u altijd weet hoelang de looptijd nog bedraagt. De Gardena heggenschaar accu is niet alleen geschikt voor uw heggenscharen maar ook voor uw Gardena bladblazer en de Gardena trimmer. Deze krachtige accu van is krachtig, onvermoeibaar en altijd gebruiksklaar! Bij Haxo.nl vindt u een breed aanbod elektrisch tuingereedschap. Online bestellen is eenvoudig en u kiest zelf of u meteen online betaalt of achteraf op factuur.

Gardena hand heggenschaar

Voor het precisiewerk in uw tuin is een Gardena hand heggenschaar een betrouwbare keuze. De ergonomische handgrepen zorgen voor gebruikscomfort terwijl de gegalvaniseerde messen scherp en krachtig hun werk doen. De Gardena hand heggenschaar is makkelijk schoon te maken en is onderhoudsvrij. Gardena is een Duits topmerk en daar staan ze voor. Voor het hele Gardena heggenschaar assortiment geldt dat u 25 jaar fabrieksgarantie heeft!
Is er nog meer precisiewerk te doen, zoals het bijwerken van een border vol kwetsbare planten? Bekijk dan ook eens ons Gardena kleingereedschap. Bij Haxo vindt u al het tuingereedschap dat u nodig heeft.