Hozelock

Wilt u efficiënt uw planten, gazon en vijver onderhouden? Dat doet u eenvoudig met de tuinslangen en vijverpompen van Hozelock! In de uitgebreide webwinkel van Haxo zijn diverse soorten hulpmiddelen van dit vooraanstaande merk verkrijgbaar. Hozelock produceerde onder andere de eerste kunststof slangkoppeling (wat de basis was voor de naam ‘Hozelock’). Al meer dan 50 jaar levert Hozelock de hoogste kwaliteit. Ervaar deze nu zelf en bestel uw Hozelock tuinslangen, vijverpompen en andere accessoires bij Haxo!

Hozelock vijverpomp

Om ervoor te zorgen dat uw vijver in een perfecte staat blijft, gebruikt u een Hozelock vijverpomp. Er zijn verschillende pompen met diverse eigenschappen die voor een optimale hygiëne en bloei zorgen op en rond uw vijver en natuurlijk de gezondheid van de aanwezige vissen waarborgt. Met een Hozelock vijverpomp kunt u onder andere sproeibeelden of RVS watervallen aansturen terwijl een luchtpomp ervoor zorgt dat het zuurstofniveau van uw vissen op peil blijft. Heeft u nog geen vijver of wilt u een nieuwe aanleggen? Kijk dan bij onze vijversets.

Hozelock tuinslang

Uw tuin blijft mooi in bloei als u een Hozelock tuinslang gebruikt. In onze webwinkel heeft u een ruime keuze uit verschillende slangsets met totale lengtes van tussen de 10 meter en 50 meter. Sommige verpakkingen bevatten slechts een slang, in anderen vindt u tevens een bijpassend sproeistuk terug. Bovendien is elke Hazelock tuinslang gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en daarom zijn onze gevlochten slangen ook slijtvast. Bekijk nu ons gehele assortiment!

Hozelock vijverfilter

Een mooie heldere vijver, dat is het resultaat van het gebruik van een Hazelock vijverfilter. Het toepassen van een vijverfilter voorkomt dat er alg ontstaat en dat uw vijverwater groen wordt.  Een Hozelock vijverfilter is het beste van het beste op dit gebied! Dankzij deze kwalitatieve filters blijft uw water schoon en helder en zijn zowel uw waterplanten als uw vissen nog een lang leven beschoren. Laat moeder natuur in uw tuin en uw vijver zegevieren met een Hazelock vijverfilter van Haxo!