Wandslangbox

Voorkom knopen en knikken in uw tuinslang. Met een muurhaspel rolt u deze eenvoudig op en bespaart u opslagruimte.

Wanneer u een muurhaspel in de nabijheid van een waterkraan ophangt, kunt u de tuinslang gewoon uitrollen voor direct gebruik in uw tuin. De muurhaspels van Haxo bieden plaats aan tuinslangen tot een lengte van wel 35 m2.

Gardena muurhaspel

Met een Gardena muurhaspel kiest u voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.  Wanneer u geen tuinslang nodig kunt u kiezen voor de losse  Gardena Wandslanghouder Classic met ruimte voor 60 meter tuinslang. De andere muurhaspels van Gardena worden inclusief slang verkocht, zoals de Gardena Muurhaspel1 die wordt geleverd met een slang van 20 meter. Daarnaast worden er een tuinspuit, twee kraanstukken, een slangstuk en een adapter meegeleverd. Bij beperkte opslagruimte is de Gardena Muurhaspel Platte tuinslang een goede aankoop. 

Hozelock muurhaspel

Ook een Hozelock muurhaspel kan zowel met als zonder tuinslang geleverd worden. Op een losse Hozelock Muurhaspel heeft u plaats voor 30 meter slang. Wilt u direct aan de slag met een nieuwe tuinslang? Dan is wellicht de Hozelock Muurhaspel Startset een goede keuze!  Deze wordt geleverd inclusief  tuinspuit, twee slangstukken, waarvan één met waterstop. Alle voor het plaatsen benodigde pluggen en schroeven worden standaard meegeleverd.

Automatische muurhaspel

Vindt u het handmatig oprollen van een tuinslang maar lastig? U kunt ook een automatische muurhaspel bij Haxo bestellen! De Automatische Muurhaspel van Gardena is een echt topstuk. U krijgt een tuinslang van 35 meter bijgeleverd die u met één druk op de knop kunt oprollen! Ook Hozelock heeft een automatische muurhaspel van formaat: de Hozelock Muurhaspel Fast Reel wordt standaard geleverd met 40 meter tuinslang! U kunt direct aan de slag. Wanneer u vandaag bij Haxo bestelt, kunnen de muurhaspels al binnen enkele werkdagen geleverd worden!

Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.