Omdat een lounge set vaak lange tijd buiten staat, kan deze behoorlijk snel verwaarlozen. Regen, wind, zonlicht en andere weersomstandigheden kunnen uw lounge set beschadigen en de levensduur verkorten. Heeft u een prachtig loungeset en wilt u daar zo lang mogelijk van genieten? Door uw lounge set af te dekken met een loungesethoes wanneer u deze niet gebruikt, beschermt u uw lounge set beter tegen zware weersomstandigheden en andere gevaren, zoals ongedierte. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw lounge set en blijft de mooie uitstraling bewaard. Wilt u uw lounge set beschermen met een kwalitatief hoogwaardige loungesethoes? Het assortiment van Haxo.nl bevat loungesethoezen in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor wij voor elk loungeset een passende beschermhoes kunnen leveren. Bestel uw loungeset afdekhoes snel in onze webshop.

Loungesethoezen

Waarom gebruik maken van een loungesethoes

Wilt u lang van uw lounge set kunnen genieten? Dan is het aan te raden om uw lounge set goed te onderhouden. Dat houdt in: In de zomermaanden regelmatig schoonmaken én in de wintermaanden goed beschermen tegen vorst en kou. Het is niet alleen verstandig om uw lounge set in de winter binnen te zetten, maar ook aan te raden om gebruik te maken van een beschermhoes omdat uw lounge set ook in de schuur of de garage kan beschadigen. Door uw lounge set af te dekken met een loungeset afdekhoes voorkomt u dat uw tuinmeubilair beschadigd raakt of vies wordt en weet u zeker dat ongedierte zoals muizen uw tuinmeubilair niet gebruiken om te overnachten of te overwinteren.

Wanneer een loungeset hoes gebruiken

Een beschermhoes voor uw loungeset kan eigenlijk het hele jaar door gebruikt worden. Wordt er na een periode van mooi weer een aantal dagen of weken regen verwacht? Door uw lounge set af te dekken met de beschermhoes, kunnen regen en eventuele andere onverwachtse weersomstandigheden het lounge set niet beschadigen. Is het zomerseizoen ten einde en bent u de tuin winterklaar aan het maken? Ook dan is een goede loungesethoes onmisbaar. Door uw lounge set in de hoes te verpakken en vervolgens op te bergen voorkomt u dat uw tuinmeubilair beschadigd raakt of vies wordt en kunt u uw tuinmeubilair het volgende seizoen direct weer gebruiken.

De voordelen van een beschermhoes voor uw lounge set

Investeren in een goede loungesethoes kent veel voordelen:

  • Een loungeset hoes zorgt ervoor dat ongedierte niet in uw lounge set kan overnachten of overwinteren
  • Door uw lounge set af te dekken met een beschermhoes hoeft u zich geen zorgen te maken over schade veroorzaakt door wisselende weersomstandigheden
  • Met een beschermhoes voor uw loungeset zorgt u ervoor dat uw lounge set minder snel beschadigd raakt

Voor elk lounge set een passende beschermhoes

Omdat geen enkel lounge set hetzelfde is, bevat het assortiment van Haxo.nl loungeset hoezen in allerlei soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor kleine hoezen, groot genoeg om een kleine loungebank mee af te dekken, maar hebben wij ook hoezen in ons assortiment die groot genoeg zijn om het hele lounge set in één keer af te dekken. Al onze hoezen zijn gemaakt van sterke, uv-bestendige materialen en kunnen door middel van de ‘ogen’ aan de rand van de hoes eenvoudig aan de grond bevestigd worden. Hierdoor wordt voorkomen dat het zeil opwaait en kunnen harde windstoten er niet voor zorgen dat de hele hoes wegwaait.

Beschermhoezen in allerlei soorten en maten

Bij Haxo.nl kunt u niet alleen terecht voor afdekhoezen voor loungesets, in ons assortiment vindt u ook andere soorten beschermhoezen. Wij hebben de volgende soorten beschermhoezen in ons assortiment:

  • Beschermhoezen voor planten: Geschikt voor kwetsbare tuinplanten, zoals palmbomen en olijfboompjes
  • Tuinmeubelhoezen: Geschikt voor allerlei soorten en maten tuinmeubilair, zoals tuinstoelen, barbecues, schommelbanken en terrasverwarmers
  • Parasolhoezen: Geschikt voor verschillende formaten parasols
  • Barbecuehoezen: Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er voor elke barbecue een passende hoes verkrijgbaar is
  • Tuinsethoezen: Geschikt om het hele tuinmeubilair in één keer mee af te dekken, zowel loungesets als gewone tuinsets
  • Tuintafelhoezen: Geschikt om uw tuintafel en bijbehorende stoelen in één keer mee af te dekken
  • Tuinkussenhoezen: Leverbaar in verschillende formaten, zodat er voor allerlei soorten en maten tuinkussens een passende hoes verkrijgbaar is

Al onze hoezen zijn scherp geprijsd en van de hoogste kwaliteit. Zo bent u bij Haxo.nl altijd verzekerd van de beste deal.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over onze loungeset hoezen, wilt u meer weten over onze andere producten of twijfelt u over uw keuze en bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en denken graag met u mee.