De tuintafel neemt op zomerse dagen de plek in van de eettafel. Het is de plek waar u uw dag kunt beginnen met een ontbijtje, waar u heerlijk in de zon wat werk kunt doen, waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd en waar u ’s avonds heerlijk kunt borrelen. Heeft u een prachtige tuintafel gekocht en wilt u daar zo lang mogelijk van genieten? Dan is een goede tuintafelhoes onmisbaar. Een tuintafel hoes beschermt uw tuintafel tegen beschadigingen, vuil, slijtage, weersinvloeden en ongedierte, waardoor de levensduur van uw tuintafel aanzienlijk langer wordt en uw tuintafel bovendien schoon blijft. Zo kunt u jarenlang genieten van uw prachtige tuintafel.

Tuintafelhoezen

Altijd een schone tuintafel dankzij een tuintafelhoes

De tuintafel is dé plek waar u op prachtige zomeravonden geniet van heerlijk eten of de barbecue, waar u overdag aan kunt werken zodat u ook van het mooie weer kunt genieten en waar u tot in de late uurtjes kunt borrelen met vrienden, familie of buren. Omdat de tuintafel een grote rol speelt in het buitenleven, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Het hele zomerseizoen of zelfs het hele jaar door buiten staan eist echter vaak zijn tol. Wind, zon, regen, hagel, sneeuw en zand kunnen de tuintafel en bijbehorende stoelen een verwaarloosde uitstraling geven, ook al is uw tuinset misschien helemaal niet zo oud. Wilt u uw tuinset beschermen tegen uiteenlopende weersomstandigheden, beschadigingen en vuil? Dan is een tuintafelbeschermhoes onmisbaar. Tuintafel beschermhoezen beschermen uw tuintafel en tuinstoelen tegen beschadigingen en slijtage, waardoor de levensduur van uw tuinset wordt verlengd.

Waarom een beschermhoes voor de tuintafel kopen

De tuintafel hoezen in het assortiment van Haxo.nl zijn geschikt om een tuintafel en de bijbehorende stoelen in één keer te bedekken. Dit kent veel voordelen:

  • Met een afdekhoes voor de tuintafel blijft uw tuintafel vuilvrij en hoeft u minder vaak schoon te maken
  • Met een tuintafel afdekhoes blijft de mooie uitstraling van uw tuintafel bewaard
  • Een tuintafel hoes maakt het mogelijk om het tuinset in de winter buiten te laten staan, mocht u in de schuur te weinig opslagruimte hebben
  • Kiest u ervoor om uw tuintafel en tuinstoelen in de winter in de schuur te zetten? Ook dan komt een beschermhoes voor de tuintafel van pas. Een beschermhoes beschermt uw tuinset in de schuur tegen stof en beschadigingen
  • Door uw tuinset op minder mooie zomerdagen af te dekken met een tuintafelhoes, voorkomt u dat het tuinset beschadigd raakt
  • Een tuintafel afdekhoes zorgt ervoor dat de levensduur van uw tuinset wordt verlengd
  • Door uw tuintafel en tuinstoelen af te dekken met een beschermhoes, blijft het tuinset schoon. Hierdoor kunt u er op mooie, zonnige dagen direct gebruik van maken en hoeft u niet eerst alles schoon te maken

Voor elke tuintafel een passende afdekhoes

Omdat geen tuintafel hetzelfde is, bevat het assortiment van Haxo.nl tuintafelhoezen in diverse soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor ronde én rechthoekige tuintafel hoezen en zijn beide varianten verkrijgbaar in diverse formaten. Onze tuintafelbeschermhoezen zijn aan de onderkant voorzien van handige ringen, waardoor u de hoezen eenvoudig aan de grond kunt bevestigen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw tuintafel beschermhoes wegwaait of scheurt door de wind.

Haxo.nl

Haxo.nl is uw online expert voor alles op het gebied van wonen, veiligheid, bouwen en verbouwen, tuinieren, gereedschappen en ijzerwaren. Ons ruime assortiment bevat alles wat u nodig heeft u om huis en tuin comfortabel, leefbaar en veilig te maken. Zo kunt u bij ons terecht voor buitenspeelgoed en tuinaccessoires, maar ook voor bouwmaterialen, gereedschappen en opruimmogelijkheden. Naast tuintafelhoezen vindt u in ons assortiment ook andere soorten beschermhoezen. Zo kunt u bij ons terecht voor barbecuehoezen, parasolhoezen, loungesethoezen, tuinmeubelhoezen, tuinkussenhoezen, tuinsethoezen en zelfs beschermhoezen voor planten. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts en voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit. Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar advies? Onze medewerkers staan via onze online chatfunctie voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij denken graag met u mee.

Een tuintafelhoes kopen bij Haxo.nl

Wilt u de levensduur van uw tuintafel verlengen en altijd direct van uw tuintafel gebruik kunnen maken? Dan is een tuintafelhoes onmisbaar. Door uw tuintafel op minder mooie dagen af te dekken met een water- en stofdichte tuintafel hoes blijft uw tuinset schoon en hoeft u op zonnige dagen niet eerst alles schoon te maken. Bent u op zoek naar een passende tuintafel beschermhoes voor uw tuintafel? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. De tuintafelhoezen van Haxo.nl zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Uw tuintafel hoes bestelt u eenvoudig in onze webshop.

Contact

Heeft u vragen over onze tuintafel hoezen, wilt u meer weten over één van onze andere producten of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en denken graag met u mee.