Tuinkussens zorgen ervoor dat u comfortabel in uw tuin kunt zitten. Buiten worden ze echter blootgesteld aan allerlei gevaren. Dieren, wisselende weersomstandigheden, spelende kinderen, vocht en andere zaken kunnen ervoor zorgen dat uw tuinkussens snel slijten en een verwaarloosde uitstraling krijgen. Om uw tuinkussens in topconditie te houden zijn goede beschermhoezen van groot belang. Door uw tuinkussens in de winter en op minder mooie zomerdagen op te bergen in water- en stofdichte tuinkussenhoes, wordt de levensduur van uw tuinkussens aanzienlijk verlengd en kunt u bovendien als het mooi weer is direct genieten van schone, vocht- en stofvrije tuinkussens. Tuinkussenhoezen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, waardoor er voor elke tuin een passende beschermhoes verkrijgbaar is. Bestel uw beschermhoezen snel in onze webshop.

Tuinkussenhoezen

Over tuinkussen beschermhoezen

Tuinkussens zijn van groot belang om comfortabel in de tuin te kunnen zitten. Dankzij een set goede tuinkussens hoeft u niet op harde stoelen of een harde loungebank te zitten, maar kunt u gewoon genieten van het comfort dat u binnen ook ervaart. De kussens voor uw tuinset worden echter aan meer ‘gevaren’ blootgesteld dan de kussens in huis. Verschillende weersomstandigheden, dieren, vuil en het gebruiken van de tuin voor andere doeleinden kunnen ervoor zorgen dat uw kussens behoorlijk snel slijten. Ook uw tuinkussens het hele seizoen of zelfs het hele jaar door buiten laten liggen kan er voor zorgen dat ze sneller aan vervanging toe zijn dan eigenlijk de bedoeling was. Om te voorkomen dat u steeds weer nieuwe tuinkussens moet kopen of jarenlang gebruik maakt van versleten ogende tuinkussens, is het aan te raden uw tuinkussens op te bergen in een tuinkussen afdekhoes. Tuinkussenhoezen beschermen uw tuinkussens tegen:

 • Vogelpoep
 • Verkleuringen
 • Vocht
 • Hardnekkige vlekken
 • Ongedierte
 • Schimmel, veroorzaakt door vocht
 • Beschadigingen, zoals haken en gaten
 • Zon, wind, hagel, sneeuw, regen
 • Vuil
 • Onnodige slijtage

Met een tuinkussenbeschermhoes blijven uw tuinkussens netjes en schoon, waardoor de levensduur verlengd wordt en u altijd van schone tuinkussens kunt genieten.

De voordelen van een beschermhoes voor tuinkussens

Een tuinkussenafdekhoes biedt de volgende voordelen:

 • U hoeft de tuinkussens minder vaak schoon te maken
 • Een tuinkussenhoes beschermt uw tuinkussens tegen beschadigingen
 • Uw tuinkussens krijgen een langere levensduur, omdat ze minder snel slijten en de kans op beschadigingen en andere schades aanzienlijk lager is
 • De mooie uitstraling van de tuinkussens blijft bewaard
 • De tuinkussens kunnen eventueel buiten overwinteren, mocht er in uw schuur geen ruimte meer zijn
 • Wanneer u er voor kiest om uw tuinkussens wel in de schuur op te slaan, beschermt een tuinkussenhoes de tuinkussens tegen stof en beschadigingen
 • Dankzij een tuinkussen beschermhoes kunt u uw tuinkussens zodra het mooi weer is gebruiken en hoeft u ze niet eerst schoon te maken

Afdekhoezen voor tuinkussens in allerlei soorten en maten

Omdat geen enkel tuinkussen hetzelfde is, bevat het assortiment van Haxo.nl tuinkussenhoezen in allerlei soorten en maten. Van tuinkussen hoezen voor loungeset kussens tot beschermhoezen voor gewone tuinset kussens, ons ruime assortiment bevat het allemaal. Onze tuinkussenhoezen zijn water- en stofdicht en verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo zijn er beschermhoezen verkrijgbaar waar u alleen de tuinkussens in op kunt bergen, maar kunt u ook kiezen voor een beschermhoes voor tuinkussens waarmee u uw gehele loungeset of tuinset in één keer af kunt dekken. Voor elke situatie bevat ons ruime assortiment een passende oplossing.

Over Haxo.nl

Haxo.nl is uw online specialist voor alles op het gebied van wonen, tuinen, bouwen, verbouwen, veiligheid, gereedschappen, bouwmaterialen en ijzerwaren. Ons ruime assortiment bevat alles wat u nodig heeft om uw woning en tuin gezellig, comfortabel en veilig te maken. Naast tuinkussenbeschermhoezen bevat ons assortiment onder andere ook tuinsethoezen, tuintafelhoezen, barbecuehoezen, loungesethoezen, parasolhoezen en beschermhoezen voor planten. Met de tuinmeubelhoezen van Haxo.nl houdt u uw tuin in topconditie en kunt u elke zomer weer genieten van een nette, schone en gezellige tuin.

Een tuinkussenhoes kopen bij Haxo.nl

Wilt u jarenlang genieten van prachtige, schone, nette tuinkussens? Dan zijn goede tuinkussen hoezen onmisbaar. Met tuinkussenhoezen beschermt u uw tuinkussens tegen uiteenlopende weersomstandigheden, vocht, ongedierte en andere gevaren. Hierdoor wordt de levensduur van uw tuinkussens verlengt en blijven uw tuinkussens in topconditie. Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige beschermhoezen voor uw tuinkussens? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Bij Haxo.nl staan kwaliteit en betaalbaarheid hoog in het vaandel. Daarom zijn onze tuinkussen beschermhoezen scherp geprijsd en voldoen ze aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Zo bent u bij Haxo.nl altijd verzekerd van de beste deals.

Contact

Heeft u vragen over onze beschermhoezen voor tuinkussens, wilt u meer weten over één van onze andere producten of bent u op zoek naar advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het is altijd mogelijk om te chatten met een medewerker via onze webshop, maar u kunt ons ook bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee.