U geeft uw tuin en vijver de allure van een natuurlijke beek of rivier met een RVS waterval. Het geluid van kabbelend en bruisend water draagt bij aan een sfeer van rust in uw tuin. Haxo heeft ook RVS watervallen met LED verlichting, zodat u tot in de late uurtjes van een lente- of zomeravond kunt genieten van een sfeervolle tuin.

RVS Waterval

RVS Waterval

Een RVS waterval wordt geleverd met de benodigde materialen voor de bevestiging en de aansluiting. U stelt de waterval in werking door deze aan te sluiten op een vijverpomp. Als u een RVS waterval set bestelt is de vijverpomp inbegrepen, Liever een losse RVS waterval bestellen? Ook dat is geen probleen en besteld u eenvoudig mee bij uw bestelling! 

RVS Waterval led

Een RVS waterval led verlichting zorgt ervoor dat u ook ’s avonds kunt genieten van het uitzicht op een sprankelende waterval. Veel RVS watervallen zijn zowel met en zonder LED verlichting verkrijgbaar. Doordat de watervallen zijn vervaardigd uit RVS, zijn deze goed bestand tegen, weer en wind, water en chloor. Een waterval op voorraad kan binnen enkele dagen geleverd worden. Profiteer van onze snelle levering!