Als u niet vast wilt vastzitten aan de vorm die bij een voorgevormde vijver hoort? Kies dan voor vijverfolie. U ontwerpt zelf uw eigen vijver, legt de folie op de bodem en vult de vijver met water.

Vijverfolie

PVC vijverfolie

PVC vijverfolie is gemaakt van het flexibele en soepele PVC, een sterk en stevig materiaal dat zich gemakkelijk aanpast aan de vorm van de vijver, zodra u deze met water vult. Een van de voordelen van PVC is dat het een kneedbaar materiaal is. Wanneer er bijvoorbeeld een scheur zou ontstaan in de vijverfolie, dak kunt u zelf de reparatie uitvoeren. De vijverfolie is namelijk goed lasbaar en kan gelijmd worden.

 

EPDM Vijverfolie

Voor EPDM vijverfolie wordt EPDM gebruikt. Dit materiaal wordt ook voor milieuvriendelijke dakbedekking gebruikt en staat bekend om zijn recyclebaarheid en bestendigheid tegen extreme weersomstandigheden. EPDM vijverfolie is zeer elastisch en past zich moeiteloos aan de contouren van uw vijver. Het materiaal is zeer duurzaam en kan tot wel 50 jaar meegaan.

 

Vijverfolie leggen

Vijverfolie is erg flexibel in het gebruik. U kunt zelf uw eigen vijver graven of in elkaar zetten. Vervolgens legt u de vijverfolie op bodem en langs de randen. Mocht u meerdere stukken vijverzfolie nodig hebben, dan kunt u de losse stukken prima als een geheel aan elkaar lassen. Tot slot vult u de vijver met water. Deze werkwijze kunt u zowel bij PVC- als EPDM vijverfolie hanteren.

 

Vijverfolie kopen

Bestel nu vijverfolie bij Haxo en profiteer van onze snelle levering! Vijferfolie kopen doet u eenvoudig bij Haxo! U betaalt veilig met iDeal, AfterPay, Creditcard of PayPal. Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!