Voorgevormde vijvers

De voorgevormde vijvers uit ons assortiment zijn gemaakt van stevig polyethyleen. Dit materiaal is optimaal geschikt voor een vijver. Het blijft vrij van vegetatie en is bestand tegen UV-straling en vorst. Verder is polyetheen milieu-, dier- en plantvriendelijk. De voorgevormde vijvers zijn ontwikkeld met unieke dieptetechnieken. Aan de hand van speciale 3D-modellen wordt de vorm van de vijver bepaald en geproduceerd. Dit resulteert in een vijver die aansluit op het beeld dat u heeft voor uw tuin.

Voorgevormde vijvers modellen

Bij Haxo vindt u diverse voorgevormde vijvers modellen. Zo is er een passende vijver voor iedere tuin! In ons assortiment varieert de inhoud van de vijvers tussen de 145 en 2000 liter. Aanvullend is het ook nog mogelijk om de vijvers vorm te geven met speciale zones voor plant oppervlakken, moerasplanten en biotoop randen. Door deze ruime keuze aan voorgevormde vijvers modellen en extra’s zoals een rvs waterval creëert u de vijver van uw dromen en wordt uw tuin een oase van rust!

Voorgevormde vijvers rechthoek

Voor een perfecte 4-hoekige symmetrische vijver hoeft u niet verder te zoeken. Bij Haxo zijn de voorgevormde vijvers in rechthoek vorm in verschillende lengtes beschikbaar. Door de optimale afstemming van lengte, breedte en diepte is de vijver in biologisch evenwicht, en wordt het fundament gelegd voor een bruisend ecosysteem. Breng meer leven in uw tuin en schaf uw voorgevormde vijvers in rechthoek vorm voordelig aan bij Haxo!

Ubbink voorgevormde vijvers

De vijvers van Haxo zijn van het topmerk Ubbink. De Ubbink voorgevormde vijvers staan bekend om hun topkwaliteit. Zelf een vijver aanleggen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bij het 3D-ontwerp van de Ubbink voorgemonteerde vijver is rekening gehouden met vormen die ook in de natuur voorkomen. Zo geniet u ten volle van een mooie tuin met een natuurlijk ogende vijver! Wilt u extra advies als het gaat om Ubbink voorgevormde vijvers? Neem dan contact op met de klantenservice van Haxo.