Haxo heeft een uitgebreid aanbod vijverslangen. Heeft u een vijverslang nodig voor uw filterpomp, waterpomp of luchtpomp? Het maakt niet uit, want er zijn verschillende vijverslangen in alle soorten en maten.

Vijverslang

Vijverslang

Wanneer u een vijverslang zoekt, is het belangrijk om u af te vragen waar u deze voor nodig heeft. Voor het verversen van zuurstof in uw vijver heeft u doorgaans genoeg aan een luchtslang met een doorsnee tussen de 6 en 12 millimeter. U kunt kiezen voor een transparante vijverslang of juist voor een ondoorzichtige luchtslang in 3 formaten.

Zoekt u een vijverslang voor uw vijverpomp of vijverfontein? Dan is de Hozelock vijverslang iets voor u. Voor het monteren van een pompslang is vaak een slangklem nodig. Haxo heeft verschillende slangklemmen in het assortiment.

 

Vijverslang 25 mm

Een vijverslang met een doorsnee van 25 mm is geschikt voor een vijverpomp of een vijverfontein. In ons assortiment hebben wij vijverslangen van verschillende merken. De Hozelock vijverslang 25 mm heeft een lengte van 30 meter en wordt geleverd met twee slangklemmen. De Vivaria vijverslang 25mm heeft een inwendige spiraal die het knikken van de slang voorkomt wanneer deze een bocht maakt.

 

Vijverslang 50 mm

Er zijn verschillende vijverslangen met een doorsnee van 50 mm in de merken Hozelock, Vivaria en VT. Wanneer u extra veel waarde hecht aan de stevigheid van een vijverslang, dan is een VT vijver filterslang een goede keuze! Deze is verkrijgbaar in verschillende lengtes, waaronder de vijverslang 50mm met een lengte van 25 meter.

Het merk Vivaria heeft ook dikwandige vijverslangen voor extra stevigheid. De Vivaria vijverslang knikt niet, is erg flexibel en daardoor gemakkelijk in een bocht te leggen, zodat het weinig uitmaakt hoe uw vijver gevormd is. De dikte varieert, zodat er voor een vijverpomp of vijverfontein altijd wel een geschikt type te vinden is.

 

Vijverslang kopen

Draag zorg voor een schone en mooie vijver en ga voor een vijverslang uit onze webwinkel! Mocht u uw oude vijverpomp op den duur willen vervangen? Geen probleem, er zijn genoeg vijverpompen die passen bij de dikte van uw vijverslang! Bestel nu op Haxo en profiteer van onze snelle levering. Vandaag besteld is binnen drie werkdagen in huis!