Stanley waterpas

Stanley waterpas kopen

Stanley is één van de bekende gereedschap merken die verkrijgbaar zijn bij Haxo.nl. Op de site van Haxo.nl vindt je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Stanley Waterpas? Dan ben je verzekerd van een betrouwbaar merk voor jarenlang klusplezier.

Waterpassen kopen bij Haxo

Wanneer je bij het klussen zeker wilt weten dat iets 100% recht is of staat, dan is een Stanley waterpas daarbij het perfecte hulpmiddel. Naast de analoge waterpassen zijn er ook digitale waterpasen van Stanley. Deze waterpassen beschikken naast libellen, ook over een digitaal scherm die het aflezen makkelijker en naukeuriger maakt. De digitale waterpas is geschikt voor professioneel gebruik.

Naast Bekijk alle divere soorten waterpassen, koop bijvoorbeeld een waterpas met een magnetische onderkant om heel eenvoudig plekken, waar je niet goed bij kunt, op te meten. Een magneet op je waterpas kan ook fijn zijn, wanneer je onder andere met metaal aan het werk gaat. Ben je op zoek naar ander soort meetgereedschap? Haxo heeft ook duimstokken, rolmatenwinkelhaken en Picapennen om nauwkeurig uw buizen, balken of planken af te tekenen in het assortiment.

Laserwaterpas

Een laserwaterpas noemen we ook wel een bouwlaser of roterende laser. Deze laser zorgt voor een zeer groot waterpasvlak op de gehele bouwplaats. Een laserwaterpas stelt zichzelf vaak volledig automatisch  in en stelt de laserlijn daarmee waterpas. Deze laserlijn is tot wel 800 meter te ontvangen bij sommige modellen

Ga voordat je een waterpaslaser aanschaft na wat je wilt gaan meten. Het meetbereik van een laserwaterpas kan namelijk per product erg verschillen. Indien je alleen in kleine ruimtes zal gaan meten zal een apparaat met een meetbereik tot tien meter prima volstaan.

Als je in grote ruimtes gaat meten zal je een groter meetbereik nodig hebben. Check ook of de laserwaterpas voor binnen of buiten gebruik bedoeld is. Bij sommige apparaten is de laserstraal namelijk niet sterk genoeg voor gebruik in de buitenlucht. Ga tot slot ook na welke prijs in verhouding staat tot waarvoor je de laserwaterpas wilt gaan gebruiken. Stel dat je hem maar voor een enkele klus nodig hebt, dan raden we aan om voor een goedkoper model te kiezen.