Ubbink waterornament

U creëert een sfeer van rust in uw tuin met een Ubbink waterornament. Elk exemplaar is een klein kunstwerk dat standaard wordt geleverd met een bijpassende waterpomp. Dankzij het rustgevende geluid van ruisend en kabbelend water kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Bij Haxo vindt u een Ubbink waterornament in diverse stijlen, zoals boeddha’s, gietijzeren waterpompen en complete waterlopen. Heeft u geen ruimte voor een vijver? Kies dan een van onze stijlvolle compacte Ubbink waterornamenten.

Ubbink waterornament Taranto

De drie rechthoekige natuurstenen pijlers van het Ubbink waterornament Taranto zorgen voor een strakke design look. Het gebruikte graniet heeft een donkere antracietkleur en is extreem weerbestendig. Als een bron welt het water op uit het natuursteen, waarna het zachtjes naar beneden kabbelt. Als u bij Haxo een Ubbink waterornament in Taranto uitvoering online bestelt wordt deze geleverd inclusief pomp, 90 liter bassin, een HDPE afdekplaat en aansluitmaterialen.

Ubbink waterornament London

Een bruisende wereldstad biedt altijd inspiratie voor een stijlvol kunstwerk. Het Ubbink waterornament in London style herinnert in elk detail aan de Engelse metropool. De drie zwarte bollen zijn fraai minimalistisch vormgegeven en passen zo precies bij het imago van een stedelijk gebied. Daar staat het leven nooit helemaal stil. Daarom wordt het Ubbink waterornament in London variant met led verlichting geleverd. Zo kunt u er tot in de late zomeruren van genieten!

Ubbink waterornament kopen

U maakt van uw tuin een oase van rust door een Ubbink waterornament te kopen bij Haxo. Als u een landelijke sfeer wilt creëren, is een combinatie van gietijzer en hout een echte aanrader. Heeft u liever een stenen waterornament met een strakke design uitstraling? Ook die vindt u in ons ruime assortiment. U bent in onze winkel altijd aan het juiste adres om een Ubbink waterornament te kopen. Standaard krijgt u een overzichtelijke gebruiksaanwijzing meegestuurd, maar als u vragen heeft, staan wij u graag te woord!