Anti inbraakstrips

Bent u op zoek naar anti inbraakstrips voor uw ramen en deuren? Wij hebben een ruim aanbod in anti inbraakstrips van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Met een anti inbraakstrip voorkomt u dat de deur wordt opengebroken met een schroevendraaier of breekijzer. Op deze manier gaat u diefstal tegen en gaat u veilig van huis. Wacht daarom niet langer en bestel uw anti inbraakstrips gemakkelijk en snel bij Haxo.nl.

De anti inbraakstrips van Haxo.nl zijn eenvoudig te monteren. Voordat u besluit een anti inbraakstrip te bestellen, is het verstandig om te kijken welk type voor u geschikt is. Zo zijn er modellen voor naar binnen en voor naar buiten draaiende deuren en ramen. Daarnaast is het belangrijk dat u rekening houdt met eventuele terugligging. Dit is het aantal millimeters dat de deur verzonken ligt in het kozijn.

Anti-Inbraakstrip van Secustrips

De verschillende types anti inbraakstrips verkrijgbaar:

• SecuStrip Type 1 & Basic binnendraaiend
Dit is het basismodel en is met name geschikt wanneer u te maken heeft met een krom en ongelijk kozijn. De schroeven blijven zichtbaar en het is daarom belangrijk dat u tijdens de montage gebruik maakt van ééntoerschroeven. Het voordeel hiervan is dat de schroeven alleen kunnen worden vastgedraaid  en niet kunnen worden losgemaakt.

• SecuStrip Plus binnendraaiend
Ook deze strip is goed te gebruiken op iets minder recht en strak afgewerkte kozijnen. Het voordeel van deze strip is het feit dat schroeven onzichtbaar en daardoor ook onbereikbaar zijn. Daarnaast oogt de strip ook esthetischer.

• SecuStrip type 3T, Basic & Plus buitendraaiend
Dit type strip is geschikt voor ramen en deuren met een terugligging van 0 tot 30mm. De strip kan alleen met een gewone kruiskopschroevendraaier gemonteerd worden.

Bent u op zoek naar anti inbraakstrips voor een veilig thuis? Kies voor de strips van Haxo.  Wij bezorgen uw bestelling de volgende dag al thuis, waardoor u uw huis snel kan beveiligen.

De anti inbraakstrips van Haxo, een veilig gevoel!