Grastrimmer

Met een grastrimmer komt u gemakkelijk bij plaatsen waar u met een normale grasmaaier niet komt. Ook voor kleine stukken ongelijk terrein is een grastrimmer meer geschikt dan een gewone gazonmaaier. Grastrimmers zijn met een accu en op stroom te verkrijgen bij Haxo.nl. Bekijk ons assortiment en vind de juiste grastrimmer!

 

Grastrimmers

Voor een strakke afwerking van uw gazon is een grastrimmer onmisbaar. De randen van het gazon waar u normaal gesproken met een grasmaaier niet bij komt, kunt u netjes afwerken met een grastrimmer. Bij Haxo vindt u diverse modellen grastrimmers, zowel elektrische grastrimmers als grastrimmers accu.
 

Grastrimmer Accu

Heeft u geen zin in dat geworstel met snoeren? Maar wilt u wel uw gazon mooi afwerken? Dan is een grastrimmer accu de ideale oplossing voor u! Een grastrimmer met een accu is ideaal in gebruik en zorgt voor een mooi bijgewerkt gazon. Een grastrimmer accu is perfect voor de randen van het gazon, langs perken, struiken of muren. De trimmers zijn onderhoudsarm en zeer gebruiksvriendelijk. De accu grastrimmer is zeer handig wanneer een stroomvoorziening niet voor handen is.

Elektrische grastrimmer

Een grastrimmer is een onmisbare accessoire voor een strak en afgewerkt gazon. Vele grasmaaiers maaien het gras perfect maar slaan de randjes vaak over. Een elektrische grastrimmer is handig om deze randjes te verzorgen voor een strakke afwerking. Een elektrische grastrimmer werkt op stroom en dat geeft als voordeel dat u altijd op volle kracht uw grastrimmer kunt gebruiken. Daarnaast werken elektrische grastrimmers snel en stil.

Grastrimmer Gardena

De grastrimmer Gardena Turbotrimmer smallcut 300 is voorzien van een tweehandige greep waardoor de trimmer eenvoudig kan worden bediend. Het trimmen van de lange en korte graskanten wordt eenvoudig met deze comfortabele grastrimmer Gardena. De grastrimmer beschikt over kabelontlasting die zorgt voor kabelondersteuning tijdens het trimmen.

Grastrimmer Wolf 

De grastrimmer Wolf GT 830 is uitgerust met een unieke kantelfunctie waardoor moeilijk toegankelijke plaatsen van uw gazon eenvoudig te bewerken zijn. Met dit apparaat kunt u trimmen en kanten snijden. Met de verstelbare tweede handgreep kunt u de trimmer aan uw lichaamslengte aanpassen, waarmee het gebruik erg prettig wordt. Voor een grastrimmer met wat meer power, neemt u een kijkje bij onze benzine grastrimmers!