Drukspuit

Bij het tuinieren, schoonmaken en kleine klusjes is een drukspuit een handige hulp. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken om groene aanslag op tegels te verwijderen of uw auto grondig te reinigen. Wilt u met azijn onkruid te lijf gaan? Dan zorgt een drukspuit voor een gelijkmatige verdeling van de vloeistof, zodat u precies de hoeveelheid gebruikt die nodig is. Haxo heeft een uitgebreid assortiment drukspuiten van bekende merken zoals Gloria, Gardena en Hozelock.

Gloria drukspuit

Voor elke toepassing kunt u bij Haxo wel een Gloria drukspuit vinden. Voor het watergeven van planten en het bevochtigen van de bladeren is een variant met een maximale druk van 3 bar aan te raden. Deze heeft een laag gewicht en is makkelijk mee te nemen als u door uw tuin wandelt. Bij Haxo bestelt u daarnaast gemakkelijk een Gloria drukspuit van 6 bar. Deze is TÜV gekeurd, voorzien van een veiligheidsventiel en wordt geleverd met een schouderriem en handige vultrechters. Hiermee krijgt u eenvoudig uw stoepje schoon!

Gardena drukspuit

Houdt u van tuinieren? Dan is Gardena hét tuinmerk voor u! De Gardena drukspuit kan onder andere gebruikt worden voor het benevelen van planten, plantenvoeding en gewasbeschermingsmiddelen. Bij Haxo is de Gardena drukspuit verkrijgbaar met een inhoud van 3 en 5 liter. Bij elke variant wordt standaard een comfortabele draagriem meegeleverd. Verder kunt u gemakkelijk een verlengbuis meebestellen, zodat u ook heggen, hagen en hoge struiken moeiteloos water geeft.

Drukspuit kopen

Haxo is de expert op het gebied tuinbewatering. In onze webshop kunt u niet alleen voordelig een drukspuit kopen, maar ook tuinsproeiers en handspuiten bestellen. Of u nu uw tuin wilt bewateren, struiken en planten wilt snoeien of uw gazon gaat maaien, het geschikte gereedschap hiervoor vindt u gemakkelijk in ons ruime assortiment. Eenvoudig een drukspuit kopen doet u in onze winkel. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!