Binnen een mum van tijd uw gazon hebben gemaaid? Het kan met een elektrische grasmaaier. Wanneer u een groter gazon heeft dan 250 vierkante meter, raden wij u aan om gebruik te maken van een elektrische grasmaaier. Het voordeel ten opzichte van een accu grasmaaier is dat u de elektrische grasmaaier niet hoeft op te laden.

Filter op

Elektrische grasmaaier

Elektrische grasmaaier Wolf

De elektrische grasmaaiers van het merk Wolf Garten zijn lichter en stiller dan vergelijkbare benzine motoren en zijn favoriet van vele tuinders. De praktische elektrische grasmaaiers van Wolf zijn ideaal voor gazons tot 500 vierkante meter. De Wolf elektrische grasmaaier is verkrijgbaar in diverse modellen waaronder:

 

Elektrische grasmaaier Gardena

De Gardena elektrische grasmaaier is eenvoudig te gebruiken en beschikt over een krachtige motor en grote doortrekkracht. Hierdoor krijgt u uitstekende, nauwkeurige en gelijkmatige maairesultaten. De Gardena elektrische grasmaaier maait moeiteloos ieder type gazon, zelfs lang of vochtig gras. De elektrische maaier heeft een inklapbare duwboom voor ruimtebesparend vervoer en opslag.

Elektrische grasmaaier aanbieding

Bij Haxo profiteert u van elektrische grasmaaiers van uitstekende kwaliteit, tegen een scherpe prijs! De Gardena elektrische grasmaaier is voorzien van een krachtige powerplus motor dat zorgt voor extra vermogen, en draagt daarbij zorg aan een efficiënt gazononderhoud. De elektrische Gardena grasmaaier is erg geschikt als instapmodel en voor kleine oppervlakken. Profiteer van onze aanbieding!