Elektrische grasmaaier

Als u veel grasstroken heeft, bespaart u met de aanschaf van een elektrische grasmaaier veel moeite en tijd. Bij Haxo kunt u kiezen uit varianten met en zonder opvangreservoir voor het gemaaide gras. Een zweefmaaier van Flymo heeft als voordeel dat deze licht van gewicht is en daardoor bijzonder wendbaar. Daar staat tegenover dat na afloop het gras blijft liggen. Bij gazons met een grote opvang is het daarom handig om een opvangreservoir te hebben. Wilt u het gemaaide gras als voedingsstof voor uw gazon gebruiken? Dan bestelt u bij Haxo gemakkelijk een elektrische grasmaaier met ingebouwd mulchfunctie!

Gardena elektrische grasmaaier

Het merk Powerplus staat bekend om de hoogwaardige elektromotoren. De Powerplus elektrische grasmaaier is zeer krachtig en in alle opzichten bijzonder praktisch. Doordat u de maaihoogte handmatig kunt instellen, bepaalt u zelf de door u gewenste hoogte van het gras. Een Powerplus elektrische grasmaaier heeft een grote trekkracht, waarmee u zorgt voor een gelijkmatig maairesultaat, ook als de dikte van het gras verschilt. Bent u klaar met uw klus dan is opbergen altijd eenvoudig dankzij het ruimtebesparende, inklapbare handvat!

Wolf elektrische grasmaaier

Bent u op zoek naar het beste tuingereedschap? Dan kiest u met een Wolf elektrische grasmaaier voor de kracht van jarenlange innovatie! De speciale elektromotor maakt bijzonder weinig geluid, zodat u ongestoord het gazon maait, terwijl de rest van uw gezin ontspannen op het terras geniet. Bij Haxo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Wolf elektrische grasmaaier die voorzien is van een ACC-systeem. Dit systeem heeft een geïntegreerde ventilator. Deze creëert een luchtstroom die ervoor zorgt dat het gras efficiënt en gelijkmatig kan worden afgevoerd. In het uitgebreide assortiment van Haxo vind u daarnaast ook gemakkelijk een grasmaaier met een accu of een benzinemotor. Daarmee bent u niet meer afhankelijk van netstroom.

Elektrische grasmaaier kopen

Haxo is dé expert in tuinonderhoud die u graag advies geeft als u een elektrische grasmaaier wilt kopen. Wij raden u altijd aan om bij aanschaf rekening te houden met de omvang van uw gazon. Over het algemeen geldt: hoe groter het grastapijt, hoe groter het opvangreservoir dat u nodig heeft. Als uw gazon een gering oppervlak heeft kunt u ook kiezen voor een handgrasmaaier uit ons assortiment. Verder adviseren wij u ook met de indeling van uw tuin rekening te houden. Heeft u veel smalle grasstroken? Dan is het beter om een elektrische grasmaaier te kopen met een geringe breedte. Onze klantenservice geeft u graag antwoord op uw vragen!