Bent u op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om uw vijver schoon te maken? In ons assortiment vindt u diverse vijverstofzuigers waarmee u zeer efficiënt vuil uit uw vijver zuigt. Met een vijverstofzuiger van Haxo kunt u zowel vuil van de bodem zuigen als drijvend afval uit het water verwijderen.

Filter op

Vijverstofzuiger

Vijverstofzuiger

Troebel water moeiteloos schoonmaken? De vijverstofzuiger van Haxo zuigt in een handomdraai al het vuil uit uw vijver voor schoon en helder water. De vijverstofzuigers in ons assortiment zijn eenvoudig aan te sluiten, beschikken over een enorme zuigkracht en zijn zeer gemakkelijk in gebruik.

 

Vijverstofzuiger Hozelock

In ons assortiment vindt u onder andere de vijverstofzuiger PondVac van Hozelock. Een topper in ons assortiment is de Hozelock PondVac. Deze vijverstofzuiger kan continu gebruikt worden en beschikt over een groot afval reservoir. Bovendien levert het efficiënte ontwerp een combinatie van grote zuigkracht en een laag stroomverbruik.

 

Vijverstofzuiger Ubbink

Wilt u een vijverstofzuiger die u ook voor andere doeleinden kunt gebruiken? Dan is de VaCuProCleaner Maxi de ideale oplossing voor u! Deze multifunctionele vijverstofzuiger kunt u op vele manieren gebruiken. Zowel binnenshuis voor het opzuigen van vuil op natte of droge ondergronden als buitenshuis voor het schoonmaken van uw vijver of zwembad.

 

Vijverstofzuiger kopen

De vijverstofzuigers van Haxo verwijderen snel en gemakkelijk allerlei vuil uit uw vijver. In ons assortiment vindt u diverse vijverstofzuigers en zuigermondkappen waarmee het schoonmaken van uw vijver wel heel eenvoudig gaat. Bestel uw vijverstofzuiger online en u kunt binnen enkele werkdagen genieten van een heldere vijver!