Als u wilt voorkomen dat uw kinderen of dieren op bepaalde plekken van uw tuin of erf komen kunt u met het tuingaas van Haxo eenvoudig een afscheiding creëeren. In onze webwinkel vindt u verscheidende afmetingen en kleuren tuingaas. 

Tuingaas

Tuingaas

Bent u op zoek naar tuingaas? Wij verkopen tuingaas op rol van het merk Betafence. Gaas van 40 tot 100 centimeter hoog. Ideaal als voor bescherming van uw bloemperkje of om uw huisdier naar buiten te kunnen laten. Het tuingaas is verkrijgbaar in verschillende maten. U krijgt op ons tuingaas 10 jaar garantie. Bestel dus met deze zekerheid uw tuingaas online bij Haxo.nl

Tuingaas groen

Zoekt u een eenvoudige wijze om een afrastering in uw tuin of op uw erf te maken? Dan is het tuingaas groen van Haxo u zeker aan te bevelen! Wij hebben een ruim assortiment met verschillende breedtes en hoogtes. Zo vindt u het tuingaas groen in de breedtes 10 en 25 meter en in de hoogtes: 61, 81, 102, 122, 152, 183 en 203 centimeter. Het tuingaas heeft een natuurlijke groene kleur en past hierdoor perfect in uw tuin. Bekijk ons aanbod online en bestel eenvoudig. 

Tuingaas kopen

Haxo is dé aangewezen plek om uw tuingaas te kopen. Voor een optimale kwaliteit en levensduur is het gepuntlaste gaas gemaakt van verzinkte draden met een geplastificeerde laag. Leg eenvoudig een strakke afrastering aan in uw tuin of op uw erf om te voorkomen dat uw kinderen of dieren op bepaalde plekken komen. Wist u dat u niet alleen tuingaast kunt kopen in onze webshop? In ons ruime assortiment vindt u ook kippengaas.