Vindt u het handig als uw deuren achter uw rug dichtvallen zodat uw deuren nooit onnodig open blijven staan? Dan is een deurdranger kopen een goede keuze. Bij Haxo.nl heeft u keuze uit verschillende soorten deurdrangers. Ons hele assortiment bestaat uit producten van hoge kwaliteit, waardoor u zeker weet dat de deurdrangers lang meegaan en uw deuren altijd netjes achter u sluiten.

Deurdranger

Houd uw deur in bedwang met een deurdranger van Haxo.nl

Vindt u het ook zo vervelend als uw deuren de hele tijd open blijven staan? Die irritatie is verleden tijd met de deurdrangers van Haxo. Een deurdranger kan op de deur worden geplaatst waardoor deze netjes dicht valt als u deze open heeft gehad. Voor de doe-het-zelvers onder ons is het mogelijk om de deurdranger zelf te monteren. Er zijn wel een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Belangrijk voor het monteren van de deurdranger is dat het aan de kant van de scharnieren wordt bevestigd. Voor de as van de hefboom geldt een vuistregel op ¼ van de deurbreedte. Alle deurdrangers worden geleverd inclusief handleiding om een deurdranger te monteren. Wilt u toch liever professioneel advies? Neem dan contact op met de klantenservice van Haxo.nl!

Een deurdranger van Haxo.nl zorgt ervoor dat uw deuren goed sluiten

Ons assortiment deurdrangers

Binnen het assortiment deurdrangers heeft u keuze uit verschillende soorten deurdrangers. Zo kunt u kiezen voor een deurdranger met stoparm, maar ook voor een deurdranger met schaararm. Ook zit er verschil in de uitstraling van de deurarm. Zo hebben we varianten in ons assortiment die minder opvallen en een moderne uitstraling hebben. De deurdrangers zijn toepasbaar op zowel binnendraaiende als buitendraaiende deuren en zijn van hoge kwaliteit.

Een deurdranger kopen bij Haxo.nl

Een deurdranger bestellen doet u bij Haxo.nl. Binnen ons assortiment heeft u keuze uit verschillende soorten deurdrangers. Wilt u uw deur juist open laten staan? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een deurstopper. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden in onze webshop verkocht tegen een scherpe prijs. Wij zorgen ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Vaak ontvangt u deze al binnen 2-5 werkdagen.

Contact, informatie & advies

Wilt u dat uw deuren altijd netjes achter uw rug sluiten dankzij een deurdranger? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment hebben we verschillende soorten deurdrangers van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast deurdrangers kunt u bij ons ook terecht voor ander deurbeslag, schuifdeurbeslag en meubelbeslag. Heeft u vragen over onze deurdrangers of over één van de andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Een deurdranger van hoge kwaliteit kopen doet u bij Haxo.nl tegen een scherpe prijs