Wilt u kleur toevoegen aan uw interieur of buitenruimte? Haxo.nl heeft een breed assortiment als het gaat om gekleurde bloempotten, zo ook als het gaat om blauwe bloempotten. Met de kleur blauw voegt u rust toe in uw huis of tuin, waardoor u daarna in alle rust kunt genieten.

Blauwe Bloempot

Soorten en maten

Blauwe bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor u keuze heeft uit een breed assortiment. Het verschil zit hem in de materialen, kleuren, vormen en merken. Bepaal zelf welke pot het beste bij u past.

Materialen

Wanneer u een blauwe bloempot gaat kopen, kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo heeft u keuze uit kunststof- steenmix, metaal en textiel. De potten van kunststof- steenmix en metaal zijn bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Daardoor zijn ze goed geschikt voor buiten, maar ook binnen kunt u deze bloempotten prima gebruiken. De potten van textiel kunt u beter niet buiten gebruiken. Dit materiaal is gevoelig voor het weer en daarom kunt u deze potten beter binnen gebruiken. Als u ze wel voor buiten wilt gebruiken, dan zult u er wel rekening mee moeten houden dat de potten op een gegeven moment gaan verweren en er niet mooier op worden.

Vormen en maten

In onze webshop vindt u veel verschillende vormen en maten als het aankomt op de bloempot in het blauw. U kunt zelf bepalen welke vorm en maat het beste bij uw interieur past. Bent u meer van de organische vormen? Kies dan voor een ronde bloempot of een ovale bloempot. Houdt u meer van hoeken? Kies dan voor de vierkante bloempot of de rechthoekige bloempot. Ook kunt u uit verschillende maten kiezen. Zoekt u nog opvulling voor die mega ruimte in huis? Kies dan voor een grote, hoge pot.

De blauwe bloempot is in verschillende materialen te koop

Kleuren

Ook op het gebied van kleuren heeft u genoeg keuze binnen de blauwe bloempotten. Zo zijn er verschillende kleuren binnen het pallet van donker en lichtblauw. U kunt naast gewoon blauw kiezen uit azuur, blauw zwart en blauw grijze bloempotten. Heeft u een voorkeur voor donkere kleuren? Kies dan bijvoorbeeld voor een blauw zwarte bloempot.

Bloempotten blauw voor binnen en buiten

Bloempotten kunt u over het algemeen gebruiken voor zowel binnen als buiten. Toch zijn niet alle potten geschikt voor beide situaties. Zo heeft een bloempot voor buiten gaten in de onderkant van de pot nodig, dit wordt het drainagesysteem genoemd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw planten verdrinken, want overtollig water kan op deze manier weglopen via de gaten. Ook zijn er bepaalde materialen die niet geschikt zijn voor buiten, hierbij kunt u denken aan zeegras en textiel.

Blauwe bloempot kopen

Blauwe bloempotten kopen doet u bij Haxo.nl. Wij hebben in ons assortiment een ruime keuze als het gaat om bloempotten, dus ook als het gaat om de blauwe bloempot. Zo kunnen wij voor iedere wens een passende pot leveren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar betaalbaarheid vinden wij ook belangrijk. Daarom voldoen al onze potten aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ze scherp geprijsd.

Blauwe bloempotten zijn er voor binnen en buiten

Meer informatie

Bij Haxo.nl kunt u terecht als u een blauwe bloempot wilt kopen. Naast blauwe bloempotten kunt u bij ons ook terecht voor andere kleuren en soorten bloempotten en plantenbakken. Heeft u vragen over onze blauwe bloempotten of wilt u meer weten over één van onze andere tuinartikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.