Zoekt u het hogerop? En wilt u in plaats van bloempotten op de grond, bloembakken hangend aan uw schutting of muur? Ook hier heeft Haxo.nl een passende oplossing voor. Wij hebben namelijk een breed assortiment wandhangers.

Bloempot hangend

Wandhangers in allerlei soorten

Als u een hangende bloempot in uw tuin wilt plaatsen, dan heeft u keuze uit verschillende soorten. Zo zijn er verschillende vormen verkrijgbaar, maar ook verschillende kleuren. Zo kunt u zelf uw favoriete hang bloempot uitzoeken voor in uw tuin.

Vormen en maten

Qua vormen kunt u bij de wandhangers kiezen uit een ronde vorm of een hoekige vorm. Zo kunt u zelf bepalen welke vorm het beste bij uw tuin past. Ook heeft u de keuze uit een bredere maat pot of uit een diepere pot. Het kan ook leuk zijn om verschillende vormen en maten bij elkaar op te hangen en zo een bijzondere toevoeging te geven aan uw tuin. De bloembakken hangt u dan bijvoorbeeld in een driehoek bij elkaar, waardoor het een speels effect krijgt. In onze webshop zijn de verschillende vormen te herkennen aan de collectie naam. Zo bestaat de collectie Claire uit ronde bloembakken en de collectie Ella uit hoekige bloembakken.

De wandhangers van Haxo.nl zijn in verschillende vormen, maten en kleuren online te bestellen

Kleuren

Ook op het gebied van kleur, heeft u genoeg keuze bij de hangende bloempot en hier kunt u ook in variëren. Kiest u voor basiskleuren, zoals bijvoorbeeld zwart, bruin of grijs, of bent u meer van de fellere kleuren. In dit laatste geval kunt u kiezen voor een roze, groene of paarse bloempot. Een paar vrolijke bloembakken hangend aan de schutting of muur kunnen uw tuin immers helemaal opfleuren.

Hoe werkt het

Als u een geschikte bloembak gekozen heeft, dan wordt het tijd om de bloembak hangend aan de schutting of de muur te bevestigen. In de platte kant van de bloembakken zitten gaatjes, waardoor u de bloembakken op kunt hangen. De bloembak hangt u op aannaz een haakje die u bevestigt in de schutting of muur. Wilt u geen gaatjes in uw schutting maken? Dan kunt u ook gebruik maken van losse haakjes die u over de plank van uw schutting heen hangt. Hier kunt u dan de bloembak aan hangen.

Wat heeft u nodig

Naast materiaal om de bloembakken hangend aan de schutting te bevestigen, heeft u nog een aantal andere dingen nodig. Alleen een bloembak is namelijk ook zo kaal. Voor het vullen van de pot, heeft u een flinke laag hydrokorrels nodig, die u aanvult met verse potgrond. Vervolgens plaatst u de plant of bloemen in de bak en geeft u de bloemen een flinke teug water. Bekijk goed welke planten en bloemen buiten geplaatst kunnen worden en welke niet. Het zou namelijk zonde zijn als de planten het na een tijdje al begeven en u weer nieuwe moet kopen.

Waarom een hangende bloempot

Een bloempot hangend aan uw schutting staat erg leuk, dat zou eigenlijk al genoeg reden moeten zijn om er één (of meerdere) te kopen. Er zijn nog meer redenen om een hangende bloempot te kopen:

  • Alle hangende bloempotten zijn weersbestendig, daardoor kunnen ze het hele jaar door blijven hangen
  • De bloembakken zijn gemaakt van 100% gerecycled en natuurlijk materiaal
  • De bloembakken zijn voorzien van een uniek drainagesysteem, vriendelijk voor planten en mensen
  • De bloembakken hangt u gemakkelijk aan de schutting of muur
  • Wanneer u weinig ruimte op de grond heeft, of deze al vol staat met andere plantenbakken en bloempotten, is een hangende bloempot een goede oplossing

Hangende bloempot kopen

Wilt u een hangende bloempot kopen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat verschillende soorten en kleuren wandhangers, waardoor wij voor iedereen een passende wandhanger kunnen leveren. Bij Haxo.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar vinden we ook dat kwaliteit betaalbaar moet blijven. Alle wandhangers in ons assortiment voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Bestel uw hangende bloempot bij ons in de webshop.

Meer informatie

Uw hangende bloempot koopt u het beste bij Haxo.nl

Het kopen van een hangende bloempot doet u bij Haxo.nl. Naast een hang bloempot kunt u ook bij ons terecht voor andere buiten bloempotten en binnen bloempotten. Ook deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn scherp geprijsd. Heeft u vragen over onze bloempotten of wilt u meer weten over één van onze andere tuinartikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.