Bosmaaier

Heeft u een wilde tuin of werkt u in de groene sector? Dan is een bosmaaier geen overbodige luxe. Met een bosmaaier maait u moeiteloos grassen, kruiden en licht houtige gewassen in uw tuin of in het plantsoen. In ons assortiment vindt u twee soorten bosmaaiers: de elektrische bosmaaier en de benzine bosmaaier.

Bosmaaier benzine

De bosmaaier benzine is een draagbare maaier waarmee u gemakkelijk en precies grassen en houtige gewassen kunt maaien rondom obstakels en beplantingen. Deze maaier is een veelgebruikt gereedschap door hoveniers en de plantsoenendienst, vanwege de hoge wendbaarheid en het krachtige maai- en zaagsysteem. De bosmaaier benzine is extra krachtig en omdat deze geen stroombron behoeft bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Elektrische bosmaaier

In onze collectie vindt u alleen elektrische bosmaaiers van de hoogste kwaliteit. U treft hier onder andere de MTD elektrische bosmaaier. Dit model beschikt over het TrimmerPlus koppelingsyteem. Hiermee verandert u de bosmaaier in een handomdraai in ander tuingereedschap zoals bijvoorbeeld een kettingzaag. Een wendbare en krachtige bosmaaier koopt u online bij Haxo.nl en bij ons profiteert u van snelle levertijden!

MTD bosmaaier

Naast de MTD elektrische bosmaaier, heeft Haxo onder andere nog de MTD bosmaaier in het assortiment. Deze benzine bosmaaier is een veelzijdige grastrimmer. U kunt eenvoudig de lengte van het trimmerdraad aanpassen door de centrale knop de grond te duwen. Uw MTD bosmaaier koopt u eenvoudig in onze webwinkel!