Capi Europe produceert naast bloempotten en plantenbakken ook vazen. Deze vazen zijn onder andere te vinden in de Capi Tutch en de Capi Nature collecties. De Capi Vazen hebben een elegante uitstraling en zijn net als de bloempotten beschermd tegen vorst en warmte. De vazen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. De vazen van Capi zijn extreem licht.

Capi Vaas

Capi Europe

Capi Europe is een Nederlands merk dat bloempotten produceert. Inmiddels is Capi Europe bekend in vele landen wereldwijd en worden de bloempotten gekenmerkt door hun unieke stijl en design. De producten van Capi Europe moeten lang en eerlijk meegroeien met de consument. Daarnaast zijn de potten van Capi vorst- en uv-bestendig. Daardoor hebben de potten een zeer lange garantie. Ook worden de potten duurzaam geproduceerd. Dit gebeurt vanuit Nederland en met recyclebaar materiaal. 

Capi Bloempot

Capi Nature is een serie die is geïnspireerd door vormen en structuren uit de natuur. Hierdoor worden de planten één met de potten. De potten worden geproduceerd in Nederland. De bloempotten van Capi Europe zijn gemaakt van kunststof, maar niet te onderscheiden van echt steen. Daarnaast worden de bloempotten verantwoord geproduceerd en wordt er recyclebaar materiaal gebruikt. Tijdens het productieproces wordt 80% van de energie bespaard door een eigen unieke manier van rotatiegieten. 

Capi Lux

Capi Lux is één van de collecties van het merk Capi Europe. De serie wordt gekenmerkt door een herkenbare stijl en heeft een zeer hoog afwerkingsniveau. De potten van deze collectie zijn handgemaakt. Daarnaast zijn de potten vorst- en uv-bestendig en is elke pot een echte lichtgewicht. De collectie is beschikbaar in de kleuren lichtgrijs terrazzo, zwart terrazzo en wit.