Capi

Capi Europe is een Nederlands merk dat bloempotten produceert. Inmiddels is Capi Europe bekend in vele landen wereldwijd en worden de bloempotten gekenmerkt door hun unieke stijl en design. De producten van Capi Europe moeten lang en eerlijk meegroeien met de consument. Daarnaast zijn de potten van Capi vorst- en uv-bestendig. Daardoor hebben de potten een zeer lange garantie. Ook worden de potten duurzaam geproduceerd. Dit gebeurt vanuit Nederland en met recyclebaar materiaal. 

Capi Lux

Capi Lux is één van de collecties van het merk Capi Europe. De serie wordt gekenmerkt door een herkenbare stijl en heeft een zeer hoog afwerkingsniveau. De potten van deze collectie zijn handgemaakt. Daarnaast zijn de potten vorst- en uv-bestendig en is elke pot een echte lichtgewicht. De collectie is beschikbaar in de kleuren lichtgrijs terrazzo, zwart terrazzo en wit. Houd er wel rekening mee dat er afvoergaten in de bodem moeten worden geboord voor gebruik buiten. 

Capi Bloempot

Capi Nature is een serie die is geïnspireerd door vormen en structuren uit de natuur. Hierdoor worden de planten één met de potten. De potten worden geproduceerd in Nederland. Deze worden zonder afwateringsgat geleverd. Hierdoor is het ook mogelijk de pot binnen te gebruiken. De bloempotten van Capi Europe zijn gemaakt van kunststof, maar niet te onderscheiden van echt steen. Daarnaast worden de bloempotten verantwoord geproduceerd en wordt er recyclebaar materiaal gebruikt. Tijdens het productieproces wordt 80% van de energie bespaard door een eigen unieke manier van rotatiegieten. 

Capi Tutch

De Tutch collectie is de eerste collectie die voortkomt uit het nieuwe productieproces van Capi Europe. Met als oogpunt de mooiste, sterkste en lichtste potten ter wereld produceren. Deze collectie wordt gekenmerkt door de oranje binnenkant in elke pot. Deze oranje binnenkant is een isolatielaag die ervoor zorgt dat de plant beschermd is tegen vorst en warmte. Op de Capi Tutch collectie zit een garantie van 10 jaar.