Deurdranger

Houd uw deur in bedwang met de deurdranger van Haxo. Of u nu een oude deurdranger wilt vervangen, of uw gehele woning wilt voorzien van deurdrangers, bij Haxo bent u aan het juiste adres. In onze collectie vindt u een volledig aanbod deursluiters. Voor lichte en zware deuren, van de beste kwaliteit en voor scherpe prijzen. Bekijk ons volledige aanbod en bestel eenvoudig online deurdrangers bij de deurdranger specialist voor Nederland & België!

Dorma deurdranger

Door de kwaliteit van de Dorma deurdranger geniet u niet alleen van het gemak dat u de deur niet achter u dicht hoeft te doen. Ook bespaart u energie doordat de warmte binnen blijft. Omdat de deur dicht is heeft u geen geluidsoverlast uit een andere ruimte. U kiest zelf de sluitsnelheid en sluitkracht zodat kleine kinderen niet met de vingers tussen de deur komen. Naast de Dorma deurdranger vindt u bij ons ook deurstoppers en deurvangers.

Deurdranger monteren

Voor de doe-het-zelvers onder ons is het mogelijk om de deurdranger zelf te monteren. Er zijn wel een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Belangrijk voor het monteren van deurdranger is dat het aan de kant van de scharnieren wordt bevestigd. Voor de as van de hefboom geldt een vuistregel op ¼ van de deurbreedte. Alle deurdrangers worden geleverd inclusief handleiding om een deurdranger te monteren. Wilt u toch liever professioneel advies? Neem dan contact op met de klantenservice van Haxo.nl!

Yale deurdranger

Door de hoogwaardige Yale deurdranger hoeft u niet verder te zoeken naar de juiste deurdranger! Deuren blijven zo nooit meer onnodig openstaan. Met de Yale deurdranger kunt u de binnen- of buitendeuren automatisch laten sluiten. Deze deurdranger is zowel in te stellen voor binnendraaiende als buitendraaiende deuren. Wilt u eenvoudig, snel en betaalbaar een Yale deurdranger kopen? Wij heb een ruim aanbod deurdrangers bij Haxo!