Dijk Natural Collections Aluminium Draad 2mm 5 Meter Zilver

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
24927-069
Levertijd:

Tijdelijk Uitverkocht

€ 4,95 3,95 3,26 excl. btw

Je bespaart 20%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Aluminium Draad 2mm 5 Meter Zilver

  • Mooie zilveren kleur
  • 5 meter lange draad

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Aluminium Draad 2mm 5 Meter Zilver

Deze aluminiumdraad is 5 meter lang met een breedte van 2mm. Aluminiumdraad kan makkelijk gebogen en bewerkt worden zodat u het makkelijk kan gebruiken in uw creaties. Dit draad is zeer geschikt voor bloemisten en bloemenliefhebbers. Zij kunnen met dit metaaldraad boeketten of arrangementen maken en verbinden. Het sierdraad is ook uitstekend voor tafeldecoratie of in een bloempot. Het decoratieve draad kun je makkelijk gebruiken in een krans na het verzamelen van de juiste bloemen en planten. Ook voor kerststukjes en kerstdecoratie is dit draad erg handig. 

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Aluminium Draad 2mm 5 Meter Zilver

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8716526578115
Kleur
Zilver
Breedte
2 mm
Afmeting
5 Meter