Dijk Natural Collections Blauwe Dennenappel Gold Wash 250g

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
16722-573
Levertijd:

Tijdelijk Uitverkocht

€ 2,95 2,50 2,07 excl. btw

Je bespaart 15%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Blauwe Dennenappel Gold Wash 250g

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections is met 25 jaar ervaring een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment van Dijk Natural Collections bestaat grotendeels uit eigen designs. Dijk Natural Collections haalt inspiritie vanuit de hele wereld opzoek naar bijzondere materialen en vernieuwende producten. Landen als Indonesië, Brazilië en Thailand worden geregeld bezocht. De selectie van Dijk Natural Collections is daarom uniek en goed op elkaar afgestemd. Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Blauwe Dennenappel Gold Wash 250g

Blauwe dennenappels kunt u gebruiken in uw decoratieve creaties. Bijvoorbeeld in kerststukjes of bloemstukken. Blauwe dennenappels is erg mooi in een stukje met bijvoorbeeld droogbloemen of een kerststukje. Deze blauwe dennenappels hebben een gold wash en zijn daarom erg mooi in kerststukjes. 

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Blauwe Dennenappel Gold Wash 250g

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8716525592938
Inhoud/gewicht
250 g