Dijk Natural Collections Piepschuim Krans 20cm

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
28420-045
Levertijd:

Tijdelijk Uitverkocht

€ 3,50 2,95 2,44 excl. btw

Je bespaart 16%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Piepschuim Krans 20cm

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections is met 25 jaar ervaring een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment van Dijk Natural Collections bestaat grotendeels uit eigen designs. Dijk Natural Collections haalt inspiritie vanuit de hele wereld opzoek naar bijzondere materialen en vernieuwende producten. Landen als Indonesië, Brazilië en Thailand worden geregeld bezocht. De selectie van Dijk Natural Collections is daarom uniek en goed op elkaar afgestemd. Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Piepschuim Krans 20cm

Met deze piepschuim krans kunt u heerlijk knutselen. Verf de piepschuim ring in een kleur of versier de piepschuim krans met pailetten waarna u het kunt gebruiken in kerststukjes, bloemstukken of andere decoratieve creaties. 

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Piepschuim Krans 20cm

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8716527264451
Kleur
Wit
Afmeting
20 cm