Dijk Natural Collections Steekschuim Krans 25cm

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
780063-1
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 7,95 6,00 4,96 excl. btw

Je bespaart 25%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Steekschuim Krans 25cm

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections is met 25 jaar ervaring een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment van Dijk Natural Collections bestaat grotendeels uit eigen designs. Dijk Natural Collections haalt inspiritie vanuit de hele wereld opzoek naar bijzondere materialen en vernieuwende producten. Landen als Indonesië, Brazilië en Thailand worden geregeld bezocht. De selectie van Dijk Natural Collections is daarom uniek en goed op elkaar afgestemd. Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Steekschuim Krans 25cm

Met steekschuim kunt u prachtige bloemstukken of kerststukken maken. Dit steekschuim neemt snel water op en zorgt dat de bloemen langer goed blijven. Dit steekschuim komt in de vorm van een krans. 

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Steekschuim Krans 25cm

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8716526637171
Kleur
Groen
Afmeting
25 cm