Ecostyle

Met Ecostyle haalt u ecologisch verantwoorde producten in huis. Ecostyle heeft de natuurlijke kringloop als inspiratiebron voor de ontwikkeling van de verschillende artikelen. De artikelen leveren een duurzame bijdrage voor de balans van de bodem, planten en dieren. Ecostyle heeft voor bestrijding en plantverzorging de beste kwaliteit. De gazonmest, graszaad en gazonkalk van Ecostyle zorgen voor een diepgeworteld gazon die er diepgroen bij ligt. De andere artikelen zijn voornamelijk gericht op de bestrijding van plagen en ongedierte. Zo heeft Ecostyle ecologisch verantwoorde producten voor de verdrijving van mieren, slakken en verschillende insecten. Met kattenschrik houdt u de katten uit de tuin maar ook voor onkruid heeft Ecostyle verschillende oplossingen.

Graszaad Kopen?

Een prachtige grasmat bereik je pas echt met de verschillende producten van Ecostyle. Ecostyle heeft namelijk graszaad voor een nieuw gazon maar ook herstel graszaad. Naast zaden biedt Ecostyle ook kalk en meststoffen aan voor het gazon. De organsische meststof voor het gazon zorgt voor een diepgroene en blijvend mosvrij gazon. Ecostyle AZ Kalk kunt u inzetten om de zure bodem aan te pakken. De AZ-kalk behoudt een buffer zodat er nooit teveel gestrooid kan worden en werkt tot wel 4 maanden lang door. Het graszaad van Ecostyle voor het inzaaien van een nieuw gazon geeft een dicht en mosvrij gezon. Het graszaad verdraagd veel zon en schaduw. Het graszaad van Ecostyle bevat snel kiemend graszaad en is verrijkt met micro- organismen wat onkruid en mos minder kans geeft zich te ontwikkelen. 

Plantenmest

Ecostyle heeft veel verschillende meststoffen voor verschillende planten. Aan deze meststoffen van Ecostyle worden micro-organismen toegevoegd die zorgen voor een verbeterde opname van voedingsstoffen. Hierdoor blijven de planten sterk en gezond. Naast de meststoffen per plant heeft Ecostyle ook bloedmeel, beendermeel, vinassekali en magnesium. Ecostyle bloedmeel is een stikstofmeststof die zorgt dat de stikstof tekorten snel worden aangevuld. Klaver in een gazon duidt op een stikstof tekort. Beendermeel doet hetzelfde alleen voor fosfaat tekorten. Beendermeel bevordert de knopzetting bij bloeiende planten. Vinassekali wordt gebruikt om de kalitekorten omhoog te halen. Het draagt bij aan een rijke bloei en goede wortelontwikkeling. Ecostyle Magnesium wordt gebruikt bij de vorming van bladgroen; voor een diepgroene kleur. 

Ecostyle Biostimulator

Ecostyle heeft een assortiment in biostimulatoren die zorgen voor een extra stimulans in perioden waarin planten extra voeding nodig hebben. De micro organismen in deze actieve stof verbeteren de opname van voedingsstoffen. De weerstand van de plant blijft op deze manier op pijl. Deze actieve stof genaamd biostimulator is bij Ecostyle beschikbaar voor hagen, vaste planten, fruit en de moestuin. 

Kattenschrik

Een erg effectieve manier voor het verjagen van katten is kattenschrik. Dit zijn kleikorrels die een sterke geurstof verspreiden die katten afschrikt. Naast kattenschrik is er ook een ultrasoon apparaat dat katten afschrikt. Met een bereik van 12 meter is dit een effectieve oplossing om katten op afstand te houden. Voor een groot aantal andere dieren bestaan er ook ultasone oplossingen. Deze verdrijven de dieren omdat het geluid erg onaangenaam is voor deze specifieke dieren. Ecostyle heeft voor de volgende dieren een ultrasoon apparaat beschikbaar: muizen, ratten, mollen, katten, honden, spinnen, muggen en marters. Dit is een verantwoorde manier voor het verjagen van dergelijke dieren.

Mierenbestrijding

Mieren bestrijden doe je met Ecostyle. Ecostyle heeft de beste oplossingen voor het bestrijden van mieren. de mieren kunnen bestreden worden met mierenpoeder, mierenspray, een mierenlokdoos of met aaltjes. Er is geen beste manier voor de bestrijding. Elke situatie is anders waarvoor een andere benadering beter werkt. Voor grotere oppervlakten zijn aaltjes namelijk erg geschikt. Deze aaltjes zijn de natuurlijke vijand van de mier en dringen hun prooi binnen. Die prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt, waardoor de mieren binnen een paar dagen dood gaan.

Slakkenkorrels Kopen?

De slakkenkorrels van Ecostyle, Ecostyle Escar-Go kan ingezet worden voor de bestrijding tegen slakken. Wanneer slakken van de korrels eten stopt de vraatzucht. De slak vertrekt naar zijn schuilplaatst en keert niet meer terug. De bestrijding is effectief en milieuvriendelijk. Naast de bestrijding met slakkenkorrels kunnen er ook aaltjes tegen slakken worden ingezet. Deze aaltjes dringen de slak binnen waarna de slak sterft. De aaltjes zullen daarna op zoek gaan naar andere slakken.

Rupsenbestrijding

Voor het bestrijden van rupsen heeft Ecostyle Rupsvrij Delfin ontwikkeld. Dit werkt bijna hetzelfde als de slakkenkorrels van Ecostyle. De spuitvloeistof wordt gegeten door de rupsen waarna de vraat van de rupsen stopt. Na ongeveer 3 tot 5 dagen sterven de rupsen en vallen ze van de planten af. Dit is een spuitvloeistof die u zelf moet mengen met water. 

Ecostyle Insectenbestrijding

Het bestrijden van insecten kan op verschillende manieren. Ecostyle heeft de spuitbusjes met werkzame stoffen tegen bijvoorbeeld de bladluis, trips en witte vlieg. Maar ook tegen de spint, wolluis en dopluis. Daarnaast zijn er specifieke vallen voor de kledingmot, zilvervis, fruitvlieg, wespen en vliegen. Deze vallen zijn effectief en lossen het probleem binnen een aantal dagen voor u op. Er bestaan ook ultasone apparaten die een toon produceren die erg onaangenaam is voor spinnen en muggen. Een effectieve en milieuvriendelijke manier van bestrijding. Naast deze bestrijdingsmiddelen heeft Ecostyle nog de aaltjes. Deze dringen de prooi binnen, larven of insecten, waarna deze sterven. De aaltjes gaan direct daarna alweer opzoek naar een volgend slachtoffer. Ook de inzet van natuurlijke vijanden zoals lieveheersbeestjes, sluipwespen, gaasvliegen en roofmijt is erg effectief gebleken. De beestjes vallen hun natuurlijke vijanden aan, de plaag waar u zoveel last van ondervond. Een erg geschikte en ecologisch verantwoorde oplossing voor de plaag. 

Muizen en Ratten bestrijden

Voor de bestrijding van muizen en ratten maakt Ecostyle gebruik van ultrasoon geluid. Deze apparaten produceren een toon die zo onaangenaam is voor deze dieren, dat ze weg blijven van dit gebied. De ultrasone apparatuur is geschikt voor verschillende oppervlaktes, altijd geschikt voor uw ruimte. 

Onkruid bestrijden en Terrasreiniger

Ecostyle heeft een breed assortiment in onkruidverdelging en terrasreinigers. Dit zijn allemaal vloeistoffen die ecologisch verantwoord gebruikt kunnen worden in uw tuin. Het onkruid maakt geen kans bij deze artikelen tegen mos en onkruid of specifiek voor het zevenblad. 

Aaltjes en Natuurlijke vijanden

Aaltjes worden ingezet tegen engerlingen, miljoenpoten, veenmollen, emelten, coloradokevers, trips, mieren, varenrouwmug, slakken, bladwesp, buxusmot, rupsen en nog veel meer. De aaljes dringen de vijand binnen, in dit geval een larve of het beestje zelf. Van daaruit sterft de prooi van het aaltje en gaat het aaltje opzoek naar een nieuwe prooi. Zo blijft het aaltje effectief doorwerken tot de plaag is opgelost. Afhankelijk van het oppervlakte kunt u kiezen voor verschillende aantallen. Natuurlijke vijanden zoals lieveheersbeestjes, sluipwespen, gaasvliegen en roofmijt werken effectief af met bladluis, spint, motten, witte vliegen, bloedluis. Ze eten de beestjes op en gaan opzoek naar een nieuwe prooi. De lieveheersbeestjes zijn daarnaast ook nog eens een erg leuk gezicht in uw tuin en vriendelijk voor planten. Bekijk het volledige assortiment Ecostyle snel!