Einhell Power X Change

Wilt u met één accu al uw gereedschappen en machines van stroom voorzien? Kies dan voor de Einhell Power X Change collectie van Haxo! Deze innovatieve lijn zorgt ervoor dat u met behulp van een accusysteem onbezorgd kunt klussen en tuinieren. De producten uit de Einhell Power X Change collectie zullen continu doorontwikkeld worden. Daarnaast zal het assortiment constant uitgebreid worden waardoor er voor u altijd een passend product leverbaar is.

Einhell Power X Change kits

Wanneer u kiest voor de Einhell Power X Change kits haalt u een product van topkwaliteit in huis! Een kit wordt namelijk geleverd met een accu en acculader, waardoor u direct aan de slag kunt. Het merk levert bijvoorbeeld een boormachine kit waarbij u ook een accu, acculader, draaghaak en een draagkoffer bij ontvangt. Bekijk snel onze gehele assortiment aan Einhell Power X Change kits online en kies een passend model!

Einhell Power X Change gereedschap

Ga voor kwaliteit en kies voor het Einhell Power X Change gereedschap van Haxo. De producten zijn voorzien van een handige accu, waardoor u eenvoudig kunt werken. Zo kunt u overal klussen, zonder stopcontact! Doordat werkt u zonder snoer, waardoor u ongehinderd kunnen klussen. U reikt tot alle hoeken en zult niet struikelen over het snoer. Kies voor Einhell Power X Change gereedschap en klus onbezorgd verder.

Einhell Power X Change accu

Behalve flexibiliteit brengt de Einhell Power X Change accu u ook gebruiksgemak en kwaliteit. De batterijen beschikken over krachtige Li-Ion cellen waardoor ze een lange levensduur hebben. Daarnaast heeft de accu een intelligent batterij management systeem, waardoor het krachtiger én veiliger in gebruik is! De batterijen zijn in diverse capaciteiten leverbaar, vanaf 1500 mAh tot 5200 mAh. Met behulp van een snellader laadt u een Einhell Power X Change accu binnen korte tijd op.

Einhell Power X Change kopen

Bij Haxo kunt u eenvoudig en snel Einhell Power X Change kopen. Het Duitse merk levert enkel producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs! Einhell levert producten met maar liefst 24 maanden garantie. Met deze collectie klust en tuiniert u snoerloos. Heeft u vragen over Einhell producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice. Ga voor eenvoud en besluit vandaag nog om Einhell Power X Change te kopen bij Haxo!