Esschert Vogelhuis Winterkoning Rieten Dak

Merk:
Esschert
Collectie:
Vogelhuis
Artikelnummer:
NK09
Materiaal:
Hout
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 11,98 10,12 8,36 excl. btw

Je bespaart 16%


Productomschrijving Esschert Vogelhuis Winterkoning Rieten Dak

  • Stijlvolle uitstraling en vervaardigd uit hoogwaardig hout
  • Eenvoudig te monteren aan de muur of een boom
  • Kan zowel gebruikt worden in de zomer als winter

Deze traditionele nestkast met landelijke uitstraling en rieten dak biedt de Winterkoning een goede plek om in te nesten en om populaties van deze vogelsoort(-en) te behouden of weer terug te krijgen in een gebied. In de winter bewijst de nestkast vaak een goede dienst voor de vogels om te schuilen tegen het slechte weer.
Plaats de nestkast aan een boom of muur, op een hoogte tot max. 2 meter, op een goed verborgen plek tussen dicht struikgewas of klimopplanten, op een rustige en enigszins beschutte plaats, dus niet pal in de zon of op de regenzijde, met een vrije aanvliegroute voor de vogel. Hang i.v.m. het territorium van de vogels de nestkast minimaal 10 meter weg van nestkasten die voor eenzelfde soort vogel bedoeld is en minimaal 3 meter weg van voederhuizen. Het najaar is de beste tijd om de nestkast schoon te maken. 

  • sleutelgatopening
  • deur aan de zijkant
  • 30 mm diameter vliegopening
  • geschikt voor de winterkoning

Esschert vogelhuis kopen

Wilt u liever een andere Esschert vogelhuis kopen? Bekijk dan eens ons assortiment aan alle vogelhuizen. Ook voor andere producten op het gebied van klussen en tuinieren bent u altijd bij ons aan het juiste adres. Naast een snelle levering krijgt u bij ons ook de mogelijkheid tot veilig achteraf betalen. Een Esschert vogelhuis kopen doet u daarom natuurlijk bij Haxo!


Kenmerken Esschert Vogelhuis Winterkoning Rieten Dak

Merk
Esschert
Collectie
Vogelhuis
Barcode
8714982013072
Materiaal
Hout
Materiaal
Riet
Kleur
Bruin
Afmeting
19 x 13,8 x 20,7 cm