Garden Lights Waterornament Lamp Tabula Warm Wit LED

Merk:
Garden Lights
Artikelnummer:
8008601
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 54,99 49,49 40,90 excl. btw

Je bespaart 10%


Productomschrijving Garden Lights Waterornament Lamp Tabula Warm Wit LED

  • Laag energieverbruik
  • Eenvoudig systeem

Garden Lights Waterornament lamp Tabula Warm Wit LED

De Tabula Warm Wit LED is een waterornament lamp die uw waterornament doet opleven. De waterornament lamp is gemaakt van roestvrij staal en heeft een 2W LEDlicht in de kleur warm wit.  De Tabula Wit LED is 50 mm hoog, 50 mm breed en heeft een 25,4 mm diameter slang. Daarnaast wordt de waterornament lamp standaard geleverd met een 5 meter lange kabel en lichtbron. De Tabula Warm Wit LED is uitgebreid getest op het onderwatergebruik van een halve meter.

Garden Lights Waterornament

De Tabula Warm Wit LED is ideaal te combineren met de vele andere lampen van Garden Lights. Om deze reden is het verstandig eerst te kiezen welke verlichting u in uw tuin wilt. Als u uw keuze heeft gemaakt en het totale wattage weet, kunt u kiezen voor een transformator van 21, 60 of 150 watt.

De transformator staat voor het maximum aantal watt wat hij aan kan en dus hoe meer watt, hoe meer lampen erop kunnen worden aangesloten. Daarna is het van belang de juiste kabel te kiezen bij de transformator.

De 21 of 60 watt transformator heeft een 10 meter lange SPT-1W kabel nodig. Bij de 150 watt transformator kiest u voor een 15 meter SPT-3W kabel. 

Wilt u beginnen met het aanleggen van verlichting in uw tuin of bent u op zoek naar een uitbreiding op uw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Garden Lights met onder meer wandlampen, tuinlampen, verlengkabels en nog veel meer!

Let op: Schakel alleen lampen en fittings aan elkaar die dezelfde voltage geven/verdragen, bij een verkeerde combinatie zal de kans op schade sterk toenemen!
Beschikbaarheid: Zolang de voorraad nog strekt

Kenmerken Garden Lights Waterornament Lamp Tabula Warm Wit LED

Merk
Garden Lights
Barcode
5907800851977
Voltage (V)
2 W
Kleur
Wit
Breedte
50 mm
Hoogte
50 mm
Lamptype
LED

Video